2024.03.19, Kedd
Minden iroda elkelt a jövőre átadásra kerülő Szervita Square-ben
látványtervek: szervita.com

Minden iroda elkelt a jövőre átadásra kerülő Szervita Square-ben

forbes.hu

2019.01.31. 16:43 - Antal Zsófia

A luxusingatlanba – melyet a DVM Group, illetve a HBM kivitelez - egy irodák bérbeadásával foglalkozó cég költözik.

Hirdetés

Egyetlen bérlő költözik a Budapest belvárosában, a Szervita tér 8. szám alatt épülő luxusirodaház négy emeletnyi irodájába – írja a forbes.hu a fejlesztő Horizon Development közleménye alapján. A tervek szerint 2020-ra elkészülő komplexum a SPACES nevű, irodák bérbeadásával foglalkozó cég kezében lesz, ami eddig nem volt jelen Magyarországon.

A 14.900 négyzetméter alapterületű, hétemeletes Szervita Square Building földszintjén, mezzaninján és -1-es szintjén kiskereskedelmi szolgáltatások kapnak helyet, az 1., 2., 3. és 4. emelet az említett SPACES felségterülete lesz, míg az 5. és 6. emeleten luxuslakásokat alakítanak ki.

A -2, -3, -4 és -5 mélygarázsszintek mind a lakosság, mind a ház bérlői és tulajdonosai számára parkolási lehetőséget biztosítanak majd. A projekt tulajdonosa az SZ8 Ingatlanfejlesztő Befektetési Alap, ami a UniCredittel kötött finanszírozási együttműködést. A közlemény nem tér ki az összegre, Pető Gábor, az UniCredit Bank Hungary Zrt. ingatlanfinanszírozási igazgatója azonban kiemelte, hogy ez már a harmadik közös projektjük a Horizonnal.

 

Az épület mélyalapozását a HBM Kft. végzi

A DVM Group kivitelezésében készülő épület alapozását tavaly nyár óta a Magyarországon egyedülálló technológiával rendelkező HBM Kft. készíti, kizárva a talajvizet és megóvva a környező épületeket.

A feladat legizgalmasabb része a résfal készítése, a projektben alkalmazott speciális módszerekről tavaly részletesen is beszámoltunk.

Mi épül?HBM Kft.irodaDVM group

Hírlevél

Hirdetés