2024.03.19, Kedd
Leromlott területeket éleszt újjá Mohácson a Duna Aszfalt
hotel-szentjanos.hu

Leromlott területeket éleszt újjá Mohácson a Duna Aszfalt

magyarepitok.hu

2019.01.22. 14:44 - Almási Krisztina

A Baranya megyei városban két szakaszban valósul meg egy fejlesztés, többek közt megújul az úthálózat, kiépítik a közvilágítást és korszerűsítik a szennyvízvezetékeket.

Hirdetés

Közel 650 millió forintból. új zöldmezős iparterületet alakít ki és leromlott állapotú városi területeket újít fel Mohácson a Duna Aszfalt Kft – derül ki a közbeszerzési adatokból.

Az iparterület megvalósítása során kiépítik a zóna teljes közvilágítását, amely tartalmazza többek közt 111 darab utcai lámpa elhelyezését. A beruházás részét képezi továbbá az optikai kábelek lefektetése, valamint a víz- és szennyvízvezetékek kiépítése is.

A projekt keretében egy közel 1,5 kilométer hosszú és 7 méter széles utat is megépítenek, és a szakasz két autóbusz-megállóhelyet is magában foglal majd.


Játszótér és számos parkolóhely létesül Újvárosban

A másik alprojektben Mohács Újváros negyedének leromlott állapotú területeit rehabilitálják. A kivitelezés során megújítják a szennyvízelvezető-rendszer vezetékrendszerét és átépítik a szennyvízaknákat. Emellett az érintett városrészben elvégzik az önkormányzati belterületi járdák és utak felújítását is.

A projekt tartalmazza egy pihenő, egy kosárlabdapálya és egy játszótér építési munkálatait, valamint parkolóhelyek létesítését is. A városrészen minőségi utcabútorokat is elhelyeznek, köztük 35 padot és 35 szemetest, illetve kialakítják a korszerű és energiatakarékos közvilágítást.

Korábban beszámoltunk a soron lévő fejlesztésekről, melyek mostanra a kivitelező megtalálásával hamarosan elkezdődhetnek.

Duna Aszfalt Zrt.Mi épül?ipari parkútfelújításjárdafelújításszennyvízvilágításMohács

Hírlevél

Hirdetés