2024.03.28, Csütörtök
Betonüzemet fejleszt az Euro Generál Nyugat-Magyarországon
Illusztráció

Betonüzemet fejleszt az Euro Generál Nyugat-Magyarországon

kozbeszerzes.hu

2019.05.27. 14:31 - Gyöngyösi Klaudia

A jelenlegi épület mellett egy eddig kihasználatlan tömböt is felújítanak.

Hirdetés

Az Euro Generál Zrt. kivitelezésében újul meg egy betonüzem és környező épületei Győr-Moson-Sopron megyében, Téten. A tervezett átalakítások során a meglévő csarnoképületet energetikailag is fejlesztik, a jelenlegi használaton kívüli létesítményt pedig öltözőépületként építik újjá.

Mindkét épületrész új homlokzati hőszigetelést, vakolatot és nyílászárokat fog kapni. A beruházás részeként az üzemben három új kondenzációs gázkazánt építenek be, amiből kettő a csarnokba és egy az öltözőépületbe kerül. A csarnok és az öltözőépület közti közlekedést pedig a már meglévő kültéri közlekedő bővítésével és átalakításával oldják meg.

Az öltöző tetőszerkezetét is helyreállítják

A csarnoképületnél új ereszcsatornák készülnek, valamint az egész gépészeti helyiségben tűzgátló álmennyezet épül. Itt azonban a tetőszerkezet újítása jelenleg nincs tervben, így meghagyják a mezőgazdasági tetőrácsozatot és a lapostetős kialakítást is. Az iroda- és öltözőépületnél utólagos talajnedvesség elleni szigetelésre van szükség. Emellett ebben az épületrészben:

  • a falburkolatokat,
  • a hőszigetelést,
  • a tetőszerkezetet,
  • a válaszfalakat,
  • valamint a nyílászárókat is restaurálják.
Mi épül?TétGyőr-Moson-Sopron megyeépületfelújításEuro Generál

Hírlevél

Hirdetés