2024.03.19, Kedd
Elindult a Liberty irodaház építése: lenyűgöző panorámával és növényházzal épül meg
Látványtervek: irodahaz.hu

Elindult a Liberty irodaház építése: lenyűgöző panorámával és növényházzal épül meg

realista.hu

2019.09.15. 07:02 - Almási Krisztina

A 42 ezer négyzetméteres komplexum rugalmas irodakialakítási lehetőséggel, nagyszámú parkolóhellyel és sok zöldfelülettel várja majd a bérlőket.

Hirdetés

Szeptember elején indította el a WING Zrt. a Liberty irodaház építését a Telekom Székház szomszédságában. A nyolcemeletes irodaház összesen 42 ezer négyzetméteren kínál majd prémium kategóriás irodákat, valamint kereskedelmi területeket jövőbeni bérlőinek a Könyves Kálmán körút csomópontjában.

Az épület építészeti jellegét a homlokzaton elhelyezett színes „bagettek” és a belső zöld parkra néző, emeletenként egyedi formájú teraszok határozzák meg. Az irodaház alatt egy négyszintes mélygarázs épül, ahol több tucat elektromos töltővel ellátott, 680 férőhelyes személyautó parkolót és 280 darab biciklitárolót alakítanak ki.

 

A képre kattintva galéria nyílik!

Az épület a környezettudatosság jegyében a BREEAM Excellent minősítést célozza meg. Az energiahatékonyság érdekében beépítésre kerülő technológiákon túl kerti csobogók, belső- és tetőkertek teszik egyedivé az irodaházat. A legfelső szinten sétánnyal kialakított növényház, valamint a budai hegyekre néző panorámás skybar gondoskodik a feltöltődésről, a kikapcsolódni vágyóknak pedig tetőterasz, futó- és streetballpálya áll rendelkezésükre.


Jövőre a közeli Népliget is megújul

A Liberty irodaház lokációját tekintve a Könyves Kálmán körút – Albert Flórián út kereszteződésénél található, a budapesti nemzetközi repülőtérről és az M5 autópálya felől érkezők számára a belváros kapujában, tömegközelkedessel könnyen megközelíthető lesz az 1-es villamos és az M3-as metró segítségével.

 

Az irodaház székháznak is kiváló, de mivel egyetlen irodaszintje majdnem 5000 m2 alapterületű, a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára is optimális megoldást jelenthet, igény szerint rugalmasan alakítható terekkel. 

A 2020-ig teljesen megújuló Népliget és környéke pedig tovább növeli az itt kialakulóban lévő irodanegyed vonzerejét. Az irodaház átadása 2021 második felére várható.

Galéria

Mi épül?BudapestirodaházirodaWing Zrt.

Hírlevél

Hirdetés