2024.04.24, Szerda
Új logisztikai bázis épült az M0-ás és az M5-ös mellett
Fotók: Diófa Alapkezelő

Új logisztikai bázis épült az M0-ás és az M5-ös mellett

magyarepitok.hu

2019.10.02. 09:37 - Szabó Ákos

Az Altan Beton kevesebb mint egy év alatt építette fel az új csarnokot Budapesten, határidőre.

Hirdetés

Átadták szeptemberben a Dél-Pesti Üzleti Park (DÜP) új, közel 10 ezer négyzetméteres logisztikai épületét – derül ki a beruházó Diófa Alapkezelő sajtóközleményéből. A létesítményt 2018 utolsó negyedévében kezdte el felépíteni az Altan Beton Hungária Kft. és a projekt augusztusban határidőre el is készült.

 

 

A DÜP az M0-ás és az M5-ös autópályákhoz közel található a fővárosi IX. kerületben, így logisztikai és raktárcélokra optimális helyszín, így már az előbérleti szakaszban sikerült előbérleti szerződést kötni a teljes új épületre, ami az üzleti parkon belül az ’E’ jelölést kapta.

 

Volt olyan hónap, amikor napi 17 millió forintnyi érték épült be a csarnokba

Az építkezés összesen 65 580 munkaóra alatt készült el, legintenzívebb hónapban mintegy napi 17 millió forint értékű beruházás került a csarnokba. A létesítmény tervezésekor elsődleges szempont volt a városi logisztikai és a raktározási igényekhez igazodó, rugalmasan változtatható műszaki kialakítás.

 

 

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője az ingatlan a sajtóközleményben hangsúlyozta: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy határidőre és költségkereten belül sikerült megvalósítani a Diófa Alapkezelő életében első teljeskörű logisztikai ingatlan fejlesztést.” Emellett az üzletember külön kiemelte még a kivitelezők által az építőipari környezet kihívásai mellett nyújtott jó teljesítményt is.

 

 

Galéria

Mi épül?logisztikai központlogisztikaAltan Beton Kft.építőipari cégekipari parkBudapestM0-ásM5-ös

Hírlevél

Hirdetés