2023.04.01, Szombat
Megújul egy budai pláza: új köntöst ölt magára az Allee
Wikimedia

Megújul egy budai pláza: új köntöst ölt magára az Allee

mti, realista.hu

2019.11.16. 07:15 - Szabó Ákos

A 46.700 négyzetméteres bevásárlóközpontot tíz évnyi működés után építik át, a projekt javarészt 2020-ban zajlik le.

Hirdetés

Több mint 5,5 milliárd forintból újul meg a fővárosi újbudai Allee bevásárlóközpont, a kivitelezés 2020 második negyedévében kezdődik és várhatóan még 2020-ban megvalósítják a munkálatok jelentős részét – derül ki a tulajdonos Multi Hungary sajtóközleményéből.

 

semmelrock.group

A csaknem 47 ezer négyzetméteres plázát kiívülről és belülről is korszerűsítik, illetve bővítik a szolgáltatásokat. A koncepciót a Multi saját építész csapata, a TT Design alkotta meg, az építési terveket pedig a Finta Stúdió készíti el.

 

Teljesen átgondolják az Allee világát

A bevásárlóközpont mintegy 10 éve működik, az ágazati mérce szerint rövid idő után átalakítás a nemzetközi piacon több helyszínen is jelen levő Multi branding törekvéseinek is köszönhető – derül ki a realista.hu cikkéből. Az Allee külső megjelenését is modernizálják, élénkebbé teszik. A beruházásban kávézók, éttermek, teraszok és pavilonok kapnak helyet a külső terekben. Emellett az újbudaiak által kedvelt játszótér szintén megújul.

Az Allee több mind 140 üzletnek, köztük egy 13 termes multiplex mozinak, valamint számos étteremnek, irodának, egy fitneszteremnek, a parkolóban pedig 1200 autónak biztosít helyet. A komplexumnak évente több mint 18 millió látogatója van.

Mi épül?ÚjbudaBudapestbevásárlóközpontFinta és Társai Építész Stúdió Kft.építőipari cégekTT Design

Hírlevél

Hirdetés