2024.06.13, Csütörtök
Országszerte négy üzletét modernizálta a Spar
Illusztráció (origo.hu)

Országszerte négy üzletét modernizálta a Spar

MTI

2020.04.03. 11:32 - Almási Krisztina

A fejlesztések részeként többek közt önkiszolgáló kasszákat alakítottak ki, valamint energiatakarékos technológiát építettek ki az üzletekben.

Hirdetés

Egy hipermarketet és három szupermarketet modernizált a Spar csaknem 3,3 milliárd forint értékben. A dunaújvárosi Interspar áruház felújítására csaknem 1,8 milliárd forintot fordítottak, a nyírbátori szupermarket 563 millió forintból, a szentendrei 601 millió forintból, a tamási 243 millió forintból újult meg.

Az üzletekben átalakították a külső és belső tereket, melynek részeként új bútorzatot és önkiszolgáló kasszákat is kaptak a kereskedelmi egységek.

Mindezek mellett energiatakarékos és környezetkímélő technológiákat építettek ki, biztosítva ezzel a hűtést és a fűtést, illetve a világítást.

A dunaújvárosi, a nyírbátori és a szentendrei áruház csütörtökön nyílt meg újra, a tamási a múlt héten.

A Spar kommunikációs vezetője, Maczelka Márk kiemelte, hogy a települési és a vonzáskörzetekben megmutatkozó vásárlóerő-növekedésre, valamint a változó vásárlói elvárásokra figyelve alakítja a vállalat a frissen korszerűsített üzletei profilját, megjelenését és termékpalettáját.

Mi épül?DunaújvárosSzentendreNyírbátorTamási

Hírlevél

Hirdetés