2024.04.20, Szombat
1500 négyzetméteres betonelemgyártó-üzemmel bővíti kapacitását a Bodrogi Bau
Illusztráció - Pixabay

1500 négyzetméteres betonelemgyártó-üzemmel bővíti kapacitását a Bodrogi Bau

MTI

2020.10.15. 15:50 - Gyöngyösi Klaudia

A létesítményben a Bodrogi Bau Kft. építőanyag-gyártási tevékenységi körét bővítik újabb termékvonallal.

Hirdetés

Mintegy 565 millió forintos beruházással épít betonelemeket gyártó üzemet a hódmezővásárhelyi ipari parkban a Bodrogi Bau Kft., az új üzemben a termelést előreláthatólag 2021 nyarán kezdik meg. A fejlesztés költségeinek felét a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) versenyképesség-növelő támogatása fedezi.

Az új, 1500 négyzetméteres csarnok által a vállalat építőanyag-gyártási tevékenységi köre bővül egy újabb termékvonallal. Ennek részeként többek közt:

  • betonipari építőanyagokat,
  • kertépítési betonelemeket,
  • beton műtárgyakat,
  • valamint építőipari transzportbetont készítenek majd.

A gyártáshoz a technológia kialakítása még folyamatban van, ettől függ majd, hogy pontosan hány új dolgozóval bővül majd a vállalkozás létszáma a fejlesztés nyomán.


Több profillal rendelkezik a Bodrogi Bau

A hódmezővásárhelyi székhelyű Bodrogi Bau Kft. az alföldi városban öt telephellyel rendelkezik, illetve számos fióktelepe van Szegeden, Csongrádon, Szentesen, Békéscsabán, valamint Budapesten.

A cégcsoport építőipari kivitelezéssel, építőanyag-kereskedelemmel, tervezéssel, ingatlan-beruházási, -forgalmazási, -eladási, -kezelési tevékenységgel foglalkozik. Tulajdonosként asztalos üzemet működtet, és a vállalkozás tagja és résztulajdonosa az Új Ház Csoport országos építőanyag beszerző és értékesítő hálózatnak.

Mi épül?HódmezővásárhelyüzemépítésBodrogi Bau Kft.építőipari cégek

Hírlevél

Hirdetés