2024.04.19, Péntek
Új szálloda épül Pápán a termálfürdő mellett
varkertfurdo.hu

Új szálloda épül Pápán a termálfürdő mellett

magyarepitok.hu

2021.03.19. 09:33 - Hegedűs Gergely

A négycsillagos hotel fedett-zárt kapcsolatot kap majd a szomszédos Pápai Gyógy- és Termálfürdővel.

Hirdetés

Négycsillagos szálloda épül Pápán a Várkert Fürdő mellett - derül ki a közbeszerzési adatokból. A TED-en most a projekt tervezői közbeszerzése jelent meg, amely többek köz tervezői művezetői feladatok ellátását is tartalmazza.

A szövegből kiderül, az épület fedett-zárt kapcsolatot kap majd a szomszédos Pápai Gyógy- és Termálfürdővel. A majdani nyertesnek meg kell vizsgálnia annak a lehetőségét, hogy a szállodát kiszolgáló funkciókat részlegesen a Várkertfürdő épületében helyezzék el.


Összesen 60 szobát terveznek a hotelbe

A kiíró Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. észak-déli tájolású, középfolyosós épületet javasol a szállodához. A tervező feladata lesz megvizsgálni, hogy üzemeltetési szempontból kettő vagy háromemeletes épület az ideálisabb. A kedvezőtlen talajviszonyok miatt alagsori szint építése nem, vagy csak korlátozottan támogatott.

A kiírás mindezek mellett az alábbiak megtervezését írja elő:

  • 35 négyzetméteres medence, 
  • 3 lift,
  • 50 fős konferenciaterem,
  • összesen 54 kétágyas standard szoba és 6 lakosztály.

Megvizsgálandó továbbá egy a tetőszintre elhelyezett wellness központ kialakítása, amely csak a szállóvendégek számára elérhető. A wellness részleg merülő medencét, szaunavilágot és masszázs-helyiségeket foglal magába, kiegészülve napozó terasszal és bárpulttal.

Mi épül?Pápaszállodaberuházás

Hírlevél

Hirdetés