2024.04.24, Szerda
Fogadta első vendégeit a Balaton-part új ötcsillagos szállodája
Fotók: Mövenpick

Fogadta első vendégeit a Balaton-part új ötcsillagos szállodája

magyarepitok.hu

2023.03.02. 12:02 - Szabó Ákos

A Mövenpick BalaLand Resort Lake Balatont a KÉSZ Csoport építette fel.

Hirdetés

Elkészült Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája. A szántódi szállodai resort egy szélesebb körű fejlesztési projekt része, amely magában foglalja a BalaLand elnevezésű, egyedülálló beltéri és kültéri családi parkot, mindkettő a KÉSZ Csoport kötelékébe tartozó KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. kivitelezésében valósult meg.

 

A képre kattintva galéria nyílik

Mint a hotelt működtető csoport közleményében írja, a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton a nemzetközi Accor-márka első magyarországi szálláshelye. A Jules Verne 80 nap alatt a Föld körül című regénye által inspirált ötcsillagos resort egy szélesebb körű fejlesztési projekt része, amely magába foglal egy beltéri és kültéri családi parkot is - emelik ki.

 

 

„Nagy megtiszteltetés az első magyarországi Mövenpick szállodakomplexum megnyitása. Valódi mérföldkő és nagy előrelépés ez a helyi vendéglátóipar és turizmus számára. Igazi kitüntetés számunkra, hogy hotelünk lehet az első nemzetközi ötcsillagos resort a Balatonnál” – idézik Dieter Prachnert, a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton igazgatóját.

 

A BalaLandban a 109 szobás hotel mellett többek között családi élménypark is található

 

 

A Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton 109 szobával, köztük 46 lakosztállyal várja vendégeit. A negyedik emeleten öt spa kezelőhelyiség található három szaunával, egy sókabinnal, egy gőzkabinnal és egy páros terápiás szobával, az aktív pihenésre vágyók pedig egy fitnesztermet vehetnek igénybe.

 

 

A BalaLand családi élményparkjáról, a FamilyParkról azt írják a közleményben, beltéren és kültéren egyaránt további kikapcsolódási lehetőségeket kínál. Ez a helyszín egy 6000 négyzetméteres fedett és még ennél is nagyobb szabadtéri terület, vízi vidámparkkal és gyermek kalandparkkal, valamint számos élményelemmel és játékkal. Ezen felül wellness részleg, szaunapark, étterem és büfék is találhatóak benne.

 

 

„A Balatonon a következő években várhatóan soha nem látott mértékben javul a vendéglátás és szálláshely-szolgáltatás. Örülünk, hogy a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton is bekerült a kínálatba. Szállodánk a gyerekeknek és családtagjaiknak szentelt, csodálatos helyszín. A beltéri és kültéri, vizes és száraz szórakozást kínáló Family Park BalaLand olyan hely, ahol a kor valóban nem számít. Reméljük, hogy vendégeink jól érzik majd magukat szállodánkban, és beleszeretnek ebbe a különleges helybe” – idézik még a sajtóanyagban Dieter Prachnert, a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton igazgatóját.

 

 

Galéria

Mi épül?KÉSZ CsoportSzántódhotelélményparkélményfürdő

Hírlevél

Hirdetés