2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Vidám színekben pompázik Sopron új bölcsődéje - VIDEÓ

Vidám színekben pompázik Sopron új bölcsődéje - VIDEÓ

magyarepitok.hu

2023.06.29. 14:02 - Bíró Beáta

A SWIETELSKY Magyarország generálkivitelezésében elkészült, minden elemében modern intézmény kertjében számos játéklehetőség csábítja a kicsiket.  

Hirdetés

Megtörtént a műszaki átadás-átvétel Sopron új, színeivel és modernitásával vonzó bölcsődéjében. A Hillebrand utcai intézmény generálkivitelezője, a SWIETELSKY Magyarország Kft. határidőre, 14 hónap alatt készült el a beruházással, így az épület, a belső terek berendezése után várja a gyermekeket. A különleges beruházást korábban részletes cikkben mutattuk be. Már a tervezés folyamán nagy hangsúlyt fektettek a külső és belső modern színvilágra, a burkolatok kiválasztásánál pedig a magas minőségre.

 

 

A projekten dolgozók és vállalkozók a befejező munkálatok során is, egészen az átadás pillanatáig biztosították a szükséges kapacitást és szaktudást, törekedve a magas színvonalra.

A befejező fázisban kerttel, kismotorpályákkal, tocsogókkal alakították ki az épület végső megjelenését, ezen túl minden épületi rendszer működését is összehangolták – emelte ki Kiss Gábor projektvezető. Ezeket is megmutatjuk hangulatos videónkban.

 

 

 

„Nagyon büszkék vagyunk erre a projektre és arra, hogy ismét maradandót alkothattunk Sopron városában” – tette hozzá a szakember.

 

Óriási fedett terasz és különleges játszókert szolgálja az aktív kikapcsolódást

A 84 férőhelyes modern, akadálymentesített épületben mozgásfejlesztő és sószobát is kialakított a SWIETELSKY. A vállalat a fejlesztéshez kapcsolódó utak és közművek kialakítását is saját kollégáival együttműködésben hajtotta végre.

 

 

Az összesen 1183 négyzetméteres, három részből álló épületben modern, akadálymentesített környezetben tölthetik az időt a gyermekek. Épületrészenként kettő, összesen tehát hat csoportszobát alakítottak ki. Az épületegyüttesben konyhablokk és gazdasági rész is található. Külön irattárat is létrehoztak, valamint minden egységben található személyzeti mosdó.

 

 

A létesítményhez tartozik egy előtetőkkel ellátott, 230 négyzetméteres fedett terasz, valamint egy oldalkert és egy különleges elemekkel kialakított vidám játszókert. A 22 férőhelyes parkoló akadálymentesített, ezen túl 15 kerékpár elhelyezésére alkalmas tárolót is létrehoztak.

 

 

A színvonalas, jól felszerelt bölcsőde a megyei jogú város önkormányzatának beruházásában készült el.

 

Galéria

Mi épül?Swietelsky Magyarország Kft.Sopronbölcsődeoktatási beruházásvárosfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés