2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Kassák Terrace: szerkezetkészek a XIII. kerület új lakóingatlanjai
Látványtervek: livinghomes.hu

Kassák Terrace: szerkezetkészek a XIII. kerület új lakóingatlanjai

magyarepitok.hu

2023.10.30. 13:28 - Bíró Beáta

A Váci úttól egy sétára található új lakóparkban költséghatékony, magas műszaki tartalmú lakások épülnek.

Hirdetés

Elérte legmagasabb pontját a XIII. kerületi Klapka és Kassák Lajos utca kereszteződésében található Kassák Projekt harmadik üteme, a 246 lakásos, AA+ energetikai besorolású és költséghatékony otthonokat kínáló Kassák Terrace. A projekt első ütemét, egyben a LIVING első lakófejlesztését, a Kassák Residence-t 2020-ban adta át a fejlesztő, míg második üteme, a Kassák Passage 2022 második felében készült el. Az összesen 740 lakásos és 9000 négyzetméteres saját parkkal rendelkező Kassák Projekt a harmadik, egyben befejező ütem átadásával válik majd teljessé. A projekt átadása 2025 első felében várható. A LIVING, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalatának a WING-nek a lakóingatlan-fejlesztő üzletága.

A létesítmény generálkivitelezője az EMEL Kft., a szerkezetet a SWIETELSKY Magyarország Kft., építette. 

A lakópark kedvező elhelyezkedésének alapja a Váci út közelsége, aminek köszönhetően kiváló infrastruktúrával rendelkezik és szolgáltatások széles köre is elérhető a közvetlen közelben. A belváros autóval és tömegközlekedéssel gyorsan és könnyedén megközelíthető, a létesítmény mégis nyugodt, csendes környezetben található. A Kassák Terrace tökéletes választás az aktív életmód kedvelőinek: a Margitsziget, a Duna-part vagy a megújuló Városliget is könnyedén megközelíthető.

 

Fotó: LIVING

 

A stúdiólakásoktól a penthouse lakásokig széles a választék

A Kassák Terrace a praktikus stúdiólakásoktól a hatszobás, hatékony alaprajzú, panorámás penthouse lakásokig kínál lehetőségeket, ráadásul a projektben 21 darab kertkapcsolatos otthon is megvalósul. A lakófejlesztés mélygarázsában összesen 259 darab parkolóhelyet alakítanak ki, amelyből 190 helyet elektromos töltővel látnak el.  

„A Kassák Projekt a Living első lakófejlesztése, amely nagy népszerűségnek örvend a lakásvásárlók körében és immáron újabb mérföldkőhöz értünk a projekt életében” – mondta el Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója. Hozzátette: „A most épülő 246 lakás műszakilag a projekt legfejlettebb épületegyüttese lesz: a tervezés, a kivitelezés és később a lakások használatának szempontjából is a lehető legmodernebb, energia- és költséghatékony megoldásokat alkalmazzuk.”

 

 

Az AA+ energetikai besorolású Kassák Terrace felület hűtéssel-fűtéssel, hőszivattyús megoldással, illetve lakásokon belüli magas műszaki tartalommal rendelkezik. A három rétegű műanyag nyílászárókkal hatékonyabb lesz a hő- és hangszigetelés, így az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek majd egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest.

 

A mindennapokat könnyítő szolgáltatásokat is kínálnak

A LIVING sztenderdeknek megfelelően és a Kassák Projekt első két üteméhez hasonlóan, a Kassák Terrace is egyedi, a mindennapokat megkönnyítő LIVING Service szolgáltatáscsomagokat kínál, melyek három területen könnyítik meg a lakók mindennapjait.

 

 

A Community LIVING szolgáltatások részeként többek között nappali-társalgó, könyvtár, és 0-24 órás csomagátvétel is elérhető. A Smart LIVING okosotthon megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos otthonokba költözhetnek a tulajdonosok. Újdonság, hogy a lakók számára bevezetésre kerül a LIVING applikáció, amely lehetőséget biztosít a lakásokhoz tartozó okosotthon eszközök funkcióinak személyre szabására, emellett a társasház közösségi szolgáltatásait is az alkalmazás segítségével lehet igénybe venni.

A LIVING Solutions szolgáltatásokkal a lakástulajdonosoknak pedig lehetősége nyílik arra, hogy saját vagy befektetési célra vásárolt ingatlanukkal kapcsolatos teendőik intézését gördülékenyebbé tegyék.

 

A LIVING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalatának a WING-nek a lakóingatlan-fejlesztő üzletága. Megvalósult fejlesztései a Kassák Residence és a Metropolitan Garden, folyamatban lévő projektjei a Park West 1-2, a Le Jardin és a Kassák Passage lakóparkok. Ez utóbbiról 2021 októberében írtunk, amikor az épület érte el legmagasabb pontját. A lakópark szerkezetépítését az Épszerk-Pannónia Invest Kft. végezte, a fejlesztéshez a MEVA Zsalurendszerek Kft. eszközeit is igénybe vették.

Mi épül?Swietelsky Magyarország Kft.EMEL Kft.LIVINGWing Zrt.ingatlanfejlesztésBudapestlakópark

Hírlevél

Hirdetés