2024.04.16, Kedd
Kassák Terrace: újabb lakópark építésével válik teljessé az ingatlanberuházás
Látványtervek: LIVING

Kassák Terrace: újabb lakópark építésével válik teljessé az ingatlanberuházás

magyarepitok.hu, LIVING

2022.01.12. 13:00 - Kolinek Nóra

A Kassák Terrace lakófejlesztésben összesen 246 lakás épül fel a XIII. kerületi Klapka és Kassák Lajos utca kereszteződésében, a Váci úttól sétatávolságra.

Hirdetés

A LIVING elindítja a Kassák projektjének harmadik, egyben befejező ütemét, a Kassák Terrace-t – derült ki a vállalat közleményéből.

A Kassák Terrace lakófejlesztésben összesen 246 lakás épül fel a XIII. kerületi Klapka és Kassák Lajos utca kereszteződésében, a Váci úttól sétatávolságra. A Kassák Terrace a praktikus stúdiólakásoktól a nagyvonalú ötszobás, panorámás penthouse lakásokig, hatékony alaprajzú, napsütötte otthonokat kínál, melyek 5 százalékos áfával vásárolhatók meg.

A LIVING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalatának a WING-nek a lakóingatlan-fejlesztő üzletága. Megvalósult fejlesztései a Kassák Residence és a Metropolitan Garden, folyamatban lévő projektjei a Park West 1-2, a Le Jardin és a Kassák Passage lakóparkok. Ez utóbbiról 2021 októberében írtunk, amikor az épület érte el legmagasabb pontját. A lakópark szerkezetépítését az Épszerk-Pannónia Invest Kft. végezte, a fejlesztéshez a MEVA Zsalurendszerek Kft. eszközeit is igénybe vették.

Látványtervek: LIVING

 

9000 négyzetméretes zöldfelülettel bővül a kerület

A lakópark kedvező elhelyezkedésének alapja a Váci út közelsége, melynek köszönhetően kiváló infrastruktúrával rendelkezik, szolgáltatások széles köre elérhető a közvetlen közelben. A belváros autóval és tömegközlekedéssel gyorsan és könnyedén megközelíthető, mégis nyugodt, csendes környezetben található.

A Kassák Terrace tökéletes választás az aktív életmód kedvelőinek is. Egy rövid sétával vagy a környéken kialakított kerékpárutakon könnyen elérhető a Margitsziget, a Duna-part vagy a megújuló Városliget.

A LIVING fejlesztései kedvező energetikai besorolásúak, amely alól a Kassák Terrace sem kivétel. A lakópark hőszivattyús megoldással, illetve felület hűtés-fűtéssel épül. A Kassák Terrace elkészültével válik teljessé a Kassák projekt 9 000 négyzetméteres belső parkja, ami hozzájárul a környék zöld felületeinek bővüléséhez.

 

 

A lakópark egyedi szolgáltatásokat kínál majd

A LIVING közleménye ismerteti, hogy a Kassák Terrace-ban is elérhetőek lesznek a lakók mindennapjait megkönnyítő közösségi szolgáltatások: közösségi nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál.

Emellett olyan egyedi szolgáltatások is igénybe vehetőek, mint a könyvtár, takarítás, fészer, közösségiautó-szolgáltatás, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. A LIVING szolgáltatócégének, a LIVING Service szolgáltatásainak keretében pedig profi segítség vehető igénybe többek között a lakás bérbeadásához vagy a műszaki átadás lebonyolításához, akár saját célra, akár befektetési célzattal vásárolt lakás esetében.

 

A Kassák Terrace, a LIVING otthonokhoz méltóan okosotthonokat kínál, amelyek SMART LIVING szolgáltatásaihoz olyan előnyök tartoznak, mint a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okos dugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás.

A szolgáltatások köre külön díj ellenében igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, hogy a lakók mindennapjai még kényelmesebben telhessenek. 

A projekt átadása 2025 első felében várható.

Galéria

Mi épül?Wing Zrt.LIVINGBudapestÉpszerk-Pannónia Invest Kft.MEVA Zsalurendszerek Zrt.

Hírlevél

Hirdetés