2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Új szálloda nyílt a Kopaszi-gát mellett
Fotók: Property Market, Market Építő Zrt./ Molnár Péter

Új szálloda nyílt a Kopaszi-gát mellett

magyarepítok.hu, Property Market

2023.10.20. 14:22 - Móré Levente

Dél-Buda első üzleti szállodájának kivitelezése során a Market először alkalmazta leányvállalata, a PREbeton által gyártott legmodernebb előregyártott homlokzati elemeket.

Hirdetés

A Kopaszi-gát szomszédságában, a BudaParton nyitotta meg kapuit október 19-én a Radisson szállodacsoport új business szállodája. A full-service hotel megnyitásával tovább erősödik Dél-Buda szolgáltatási köre. A négycsillagos Radisson Hotel Budapest BudaPart ráadásul remekül illeszkedik a „15 perces városnegyed” koncepciójába. Az épület egyedi megjelenése a KÖZTI építésziroda munkáját dicséri, míg a kivitelezést a Market Építő Zrt. végezte, kicsivel több mint két év alatt. 

A munkálatok során a Market először alkalmazta a leányvállalata, a PREbeton által gyártott legmodernebb előregyártott homlokzati elemeket.

 

 

A Radisson Hotel Budapest BudaPart a sikeres próbaműködést követően, ünnepélyes keretek között, Magyarország első Radisson márkájú szállodájaként nyitotta meg kapuit. A közel 200 szobával rendelkező full-service szálloda modern esemény- és konferencia-helyszín szolgáltatással, skybárjával és ázsiai fúziós éttermével, a Shanghai Kitchennel lép be a budapesti hotelpiacra. A több mint 11 ezer négyzetméteres komplexumban 174 standard és 24 superior szoba kapott helyet.

 

 

Halad az új városnegyed építése

A BudaPart építése nagyjából a projekt felénél tart. A Lágymányosi-öbölnél épülő, új városnegyedben már a nyolcadik lakóház építése és értékesítés zajlik, miközben a meglévő három irodaház és a MOL Campus toronyháza mellett több irodaépület kivitelezési munkái is folyamatban vannak. A nemrég átadott központi parkkal együtt a főváros ötödik legnagyobb közparkja jött létre – nagyobb, mint a Tabán, vagy a Városmajor területe. A jelenlegi, közel negyven szolgáltató mellé 2024 elejére várhatóan még 10 újabb üzlet nyitása várható.

„Nagy örömmel üdvözöljük a BudaParton a Radissont, hiszen a dél-budai területről régóta hiányzott egy üzleti szálloda. Számunkra is fontos visszajelzés, hogy nálunk talált otthonra egy új Radisson business hotel” – hangsúlyozta Kiss Ákos, a BudaPartot fejlesztő Property Market ügyvezetője.

 

 

„A 15 perces város lényege – tette hozzá – a sétatávolságban elérhető teljes élet - munkával, szolgáltatásokkal, pihenéssel. Ebbe a koncepcióba nagyszerűen illeszkedik egy ilyen szálloda. Business hotelként nekik is kifejezetten hasznos ez a környezet, ahol a „város a városban” van jelen, ezáltal a vendégek egyszerre vehetik igénybe az üzleti szolgáltatásokat, illetve a városnegyed nyújtotta rekreációs lehetőségeket.”

 

 

„A Radisson Hotel Budapest BudaPart a business szállodák kiszámítható praktikusságát egy wellness hotel kényelmével ötvözi, így bízunk benne, hogy üzleti céllal érkező vendégeink később családjukkal együtt is visszatérnek hozzánk. Konferenciatermeink és kikapcsolódási szolgáltatásaink a komplex igények tökéletes kiszolgálására törekednek” – nyilatkozta Carien Veldman szállodaigazgató.

 

 

Galéria

Mi épül?Market Építő Zrt.Közti Zrt.PreBeton Zrt.szállodaberuházáshotelRadisson HotelBudapestBudaPart

Hírlevél

Hirdetés