2024.05.25, Szombat

PreBeton Zrt.

Napra pontosan három éve kezdődött a magyar építőipar egyik példaértékű története

2023.07.17

Aktuális

Ilyen rövid idő alatt megduplázni a kapacitást, a betongyártásban túllépni 60 ezer köbméternyi kibocsátását, tökéletesen megfelelve a Market Csoport és a piac elvárásainak, elismerést érdemlő teljesítmény. Főleg úgy, hogy mindezt a nyugat-európai mércével is kiemelkedő szinten érte el a PREbeton.

Megtervezték, és meg is valósították a nyugat-európai szintet a magyar építőiparban

2023.05.07

Aktuális

Piacra lépésük után sikerült megfelezniük a szerkezetépítés átfutási idejét az ipari csarnokok területén, és a hároméves történetük során eredményes fejlesztésekkel válaszoltak a változó piaci igényekre. A Market Csoporthoz tartozó PREbetonnál látják a többi előregyártó cég eredményeit is, de ellenség helyett partnerként tekintenek rájuk. Interjú Csukás Zoltánnal, a vállalat műszaki vezérigazgató-helyettesével.

Házépítés betonnyomtatóval? Ez a magyar építőipari cég ebben is az élen jár!

2021.11.18

Best Practices

A Market-csoporthoz tartozó PREbeton Zrt. a Budapesti Műszaki Egyetemmel (BME) együttműködve indított kutatást a saját fejlesztésű 3D-s betonnyomtató előállításáért: egy jól sikerült diplomamunka, a jó értelemben vett megszállottság és a legjobb adalékszerek egyaránt fontosak a sikerhez vezető úton. Interjú Kasik Tamással, a PREbeton Zrt. fejlesztési mérnökével.

Ez a magyar építőipari gyártó utolérte a nyugati szintet

2020.09.06

Aktuális

Sőt, a Market-csoport érdekeltségébe tartozó PREbeton a külföldi delegációk szerint felszereltségével már nyugaton is kiemelkedő minőséget képvisel. Az erdőteleki üzem termelését nemrég beindító vállalat vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk.

Minőségbiztosítási munkatárs - PreBeton Zrt.

2020.03.13

Az erdőtelki PreBeton Zrt. vasbetonelem előregyártó üzemébe, elhivatott, kiváló, minőségi munkára elkötelezett munkavállalónak kínál munkalehetőséget minőségbiztosítási munkatárs pozícióba.

Folyamatmérnök - Prebeton Zrt.

2020.03.13

Az erdőtelki PreBeton Zrt. vasbetonelem előregyártó üzemébe, elhivatott, kiváló, minőségi munkára elkötelezett munkavállalónak kínál munkalehetőséget folyamatmérnök pozícióba.