2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Így halad az új Penny Market építkezése a Balaton-közeli városban
Az építkezésről március első felében közzétett kép (Polgárdi Hírek/Facebook)

Így halad az új Penny Market építkezése a Balaton-közeli városban

magyarepitok.hu, Polgárdi Hírek

2024.03.22. 14:03 - Szabó Ákos

Immár a tetőszerkezetet építik, a munka várhatóan az év második negyedévére zárul le.

Hirdetés

Február végén már írtunk Polgárdi új diszkontáruházának kivitelezéséről. Akkor a beruházás annak kapcsán került lapunk látókörébe, hogy a magyar fejlesztésű PureBOX® szikkasztórendszert alkalmazzák benne - Magyarországon elsőként - az esővíz kezelésére. A fenntarthatóság és a körforgásos gazdaság szemlélet jegyében a Pureco által két év munkájával kifejlesztett, magas hatékonyságú PureBOX segíti az intenzív esőzések okozta környezeti terhelés mérséklését (korábban is említett írásunkban a szikkasztórendszerről további részletes adatokat találhatnak).

 

PureBOX-ok az építkezésen februárban

 

Napról-napra látszik a változás

Ebben beszámoltunk arról is, hogy a kivitelezés a református temető melletti területen, a 7-es főút mentén történik, az építkezés pedig várhatóan az év második negyedévére zárul le. Ezt alátámasztja a Polgárdi Hírek márciusi beszámolója is, melyben úgy fogalmaznak, napról-napra látszik a változás, nemcsak az épületen, hanem környezetén is (további ehavi képeket is a beszámolóban találhatnak).

Ezzel lapunk tapasztalatai sem állnak szemben: a márciusi és februári fotók között jól látható a különbség. Mint a Polgárdi Hírek írja, a kivitelezők már be is fejezték a födém munkálatait és az épület tetőszerkezetének kialakításán dolgoznak.

A beruházáshoz 938 darab, 60x60x60 cm-es, 216 liter térfogatú, 94% tározó kapacitással rendelkező PureBOX®-ot gyártott és szállított a Pureco.

Mi épül?Pureco Kft.áruházépítésPolgárdi

Hírlevél

Hirdetés