2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Két áruházát felújította, kettőt pedig újként nyitja meg a skandináv hátterű lakberendezési áruház
Fotók: jysk.hu

Két áruházát felújította, kettőt pedig újként nyitja meg a skandináv hátterű lakberendezési áruház

Forrás: magyarapitok.hu

2024.03.06. 12:00 - Sándor Csilla

Márciustól Bicskén és Várpalotán új üzleteibe várja a vásárlóit a JYSK. A szigetvári és a vecsési áruházairól pedig felújítás és átalakítás után, a mai napon lekerül a zárva tart tábla.  

Hirdetés

A bútorokat és lakberendezési tárgyakat árusító JYSK folyamatosan modernizálja új koncepciója jegyében áruházait. A cég több mint 3300 áruháza és webshopja 48 országban van jelen. Hazánkban 98 üzlettel van jelen a vállalat, több mint ezer főt foglalkoztatnak.  
 

 

A felújításoktól az áruházak fenntartási költségeinek csökkenését várják

A 900 négyzetméteres szigetvári áruház a vecsésihez hasonlóan, új világítást kapott és egyszerűsítették a vásárlók tájékozódását az üzletben. A cég fókuszba helyezte a felújítások során az energiahatékonyságot és az izzókat LED-ekre cserélték. A szociális helyiségekbe mozgásérzékelőt szereltek.

Az áruházak új világítási rendszere szakaszolt, ami 3 ütemű kapcsolást tesz lehetővé, a modernizációtól a cég energiafogyasztásának 25 százalékos csökkentését várja

A matracstúdiók termékeit kipróbálhatják vásárlás előtt 

A skandináv hátterű cég matracstúdiókat rendezett be üzleteiben, ahol a vásárlók szaktanácsadók segítségét kérhetik és ki is próbálhatják az alvás szakértőnek termékeit.

A megújított áruházakban a kiegészítők és a szezonális dekorációs termékek nagyobb területet kaptak. 

Két új áruház is nyílik márciusban

A JYSK-nél márciusban a két újranyitás mellett, két teljesen új áruház is nyit, az egyik Bicskén, a másik pedig Várpalotán. Ezenkívül a cég folytatja meglévő üzleteinek modernizálását, a terveik szerint az idei év végéit világszerte a vállalat minden áruháza, több mint 3300 egység megújul.

Mi épül?áruházépítésBicskeVecsésVárpalotaSzigetvárlakberendezési áruházJYSKmodernizációenergiahatékonyságmatracstúdió

Hírlevél

Hirdetés