2024.05.19, Vasárnap
Szinte már csak a fű hiányzik, hamarosan elkészül a nyíregyházi Stadion – VIDEÓ
magyarepitok.hu

Szinte már csak a fű hiányzik, hamarosan elkészül a nyíregyházi Stadion – VIDEÓ

magyarepitok.hu

2024.05.06. 08:00 - Móré Levente

Kettős öröm: nagy eséllyel az élvonalban és új stadionját felavatva nyithatja a következő szezont a Nyíregyháza Spartacus FC. Az Épkar és a Nyír-Wetland az utolsó simításokat végzi a stadionon.

Hirdetés

„A Vasas FC elleni, teljesen megérdemelt 3-1-es győzelemmel a Nyíregyháza Spartacus FC hatalmas lépést tett afelé, hogy megnyerve az NB II-es bajnokságot, visszatérjen a nyártól az élvonalba. A listavezető győzelméhez nem férhetett kétség” – írja az NB1.hu

Azonban a csapat nem csak az remények szerinti NB2-ből NB1-be való feljutásnak örülhet. Amellett, hogy a Nyíregyháza Spartacus FC saját honlapjáról megtudhattuk: megkapták az NB I-es indulási jogot, új stadionjuk is hamarosan elkészül.

 

 

Amint Dankó Gergő, a Nyíregyháza Spartacus ügyvezetője is kiemelte:

„reméljük a következő szezont már az élvonalban kezdhetjük!”

Helyszíni, videóbeszámolónkból is látható, már a tereprendezés és a végső simítások zajlanak a Nyíregyházi Stadionban, így jó eséllyel még a következő szezon előtt birtokba vehetik azt a sportolók és rajongók. Az 8150 férőhelyes futballstadiont az Építési és Közlekedési Minisztérium megbízásából kivitelezi az Épkar Zrt. és a Nyír-Wetland Generál Zrt., többek között a Weinberg ’93 Kft. és a Pureco Kft. segítségével.

 

Mi épül?Épkar Zrt.NYÍR-WETLAND Generál Zrt.Weinberg '93 Építő Kft.Pureco Kft.Építési és Közlekedési MinisztériumNyíregyházaNyíregyházi StadionSpartacus stadionstadionépítéssportberuházások

Hírlevél

Hirdetés