2024.07.01, Hétfő
Lenyűgöző budapesti panoráma egy koktél mellett a Népliget új irodaházában
Fotók: Tamás Pál

Lenyűgöző budapesti panoráma egy koktél mellett a Népliget új irodaházában

magyarepitok.hu

2024.06.28. 17:26 - Bíró Beáta

A 120 fő befogadására alkalmas extravagáns skybar nemcsak a szállóvendégek, hanem bárki előtt nyitva áll.

Hirdetés

Átadták Budapest legújabb, extravagáns skybárját, a Cloud IX-t a WING Liberty épületében megvalósult ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben. A francia Accor szállodaipari csoport két brandjét ötvöző, tavaly decemberben megnyílt szállodakomplexum összesen 332 szobával és széleskörű szolgáltatáspalettájával várja vendégeit Budapest IX. kerületében, a Népligetnél, a Telekom Campus és a Groupama Aréna mellett, az MVM Dome szomszédságában. A hibrid iroda-hotel egyre jobban a város szerves részévé válik, szolgáltató részébe 2024 nyarán ismert nevek költöznek be.

A Liberty felépülését és a városba való beágyazódását lapunk a HBM Soletanche Bachy Kft. által végzett speciális mélyalapozási munkáktól kezdve a SWIETELSKY Magyarország Kft. szerkezetépítési feladatain át az üzembevételig nyomon követte. A befejező generálkivitelezést a Bernecker Zrt. vállalta el, a tervező a DPI design Kft. volt, a projekt műszaki ellenőre pedig a VL Mérnökiroda Kft.

 

Komplex szolgáltatások és díjnyertes dizájn

A Liberty épületkomplexumban található ibis&TRIBE Budapest Stadium hotel 332 szállodai szobát foglal magában, amelyeken az ibis és TRIBE márkák egyenlő arányban osztoznak: a jól ismert 3 csillagos ibis szemléletét tökéletesen kiegészítik a rendkívül sikeres 4 csillagos TRIBE innovatív megoldásai. A komplexum szolgáltatásait tekintve egész nap nyitva tartó à la carte étteremmel, fitneszteremmel, mélygarázzsal és akadálymentesített szobákkal várja vendégeit. Konferenciaközpontja 180 fő befogadására alkalmas 5 multifunkcionális rendezvényteremmel elérhető. Díjnyertes belsőépítészeti dizájnjával és exkluzív környezetével tökéletes helyszínt kínál akár céges és privát eseményekhez egyaránt.

 

A koktéloké a főszerep a főváros új skybarjában

A Cloud IX nevéhez méltó módon, a Liberty kilencedik emeletén kapott helyet, ahonnan lenyűgöző panorámát kínál a városra. Az akár 120 fő befogadására alkalmas tetőbárt egyedi hangulatú belsőépítészete, kiemelkedő Food & Beverage kínálata és a TRIBE-signature koktélok teszik igazán különleges budapesti célponttá. A Cloud IX nemcsak a szállóvendégnek, hanem minden érdeklődő számára nyitva áll, kutyabarát és akadálymentesített helyszín. Napközben privát eseményeknek ad otthont, 17 és 23 óra között pedig a szofisztikált falatok mellett a koktéloké a főszerep.

 

 

„Magyarország és a régió egyik vezető ingatlanpiaci vállalataként elkötelezettek vagyunk a hosszú távon is értéket teremtő, magas építészeti minőséget képviselő projektek mellett. Ezen törekvéseinket a Liberty is tükrözi: a nemzetközi színvonalú vegyesfunkciós fejlesztés keretein belül egy olyan dual-branded szálloda valósult meg, amely széleskörű szolgáltatásokkal és kiemelkedő vendégélménnyel várja a látogatóit” - mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy itt valósult meg Magyarország első TRIBE hotelje, a komplexumban elhelyezkedő ibis&TRIBE Budapest Stadium, amely a decemberi nyitás óta töretlenül népszerű az utazó nagyközönség köreiben. Ezzel természetesen nem állunk meg a WING Hotel üzletágának fejlesztésében, 2025-ben érkezik a következő TRIBE hotel Magyarországra, aminek révén a Budapest Liszt Ferenc Repülőtér egy újabb terminálkapcsolatú szállodával gazdagodik” – tette hozzá a WING elnök-vezérigazgatója.

Mi épül?Swietelsky Magyarország Kft.HBM Kft.Wing Zrt.irodahotel

Hírlevél

Hirdetés