2024.10.16, Szerda
Határidő előtt épült meg a XIII. kerület új lakóparkja
Fotók: LIVING

Határidő előtt épült meg a XIII. kerület új lakóparkja

magyarepitok.hu

2024.10.16. 12:57 - Szabó Ákos

A Kassák Terrace a Kassák Projekt harmadik és egyben záróüteme volt, 246 lakás készült el. A fővállalkozó az EMEL volt, a szerkezetépítési munkákat a SWIETELSKY végezte el.

Hirdetés

Az előzetes tervekhez képest korábban szerezte meg használatbavételi engedélyét, ezzel jelentős mérföldkőhöz érkezett a LIVING által fejlesztett Kassák Projekt harmadik, egyben záróüteme, a Kassák Terrace – megkapta a használatbavételi engedélyt (amikor a bokrétaünnepség alkalmából beszámoltunk a projektről, még csak 2025 első felére tervezték az átadást).

A létesítmény generálkivitelezője az EMEL Kft. volt, a szerkezetet a SWIETELSKY Magyarország Kft. építette. 

Mint a lapunkhoz eljuttatott tájékoztatóban írják:

a XIII. kerületi Klapka és Kassák Lajos utca kereszteződésében, a Váci úttól sétatávolságra található, A+ energetikai besorolású lakóparkban most összesen 246 darab lakás került kialakításra.

A lakóparkban közösségi szolgáltatások és okos megoldások is elérhetőek lesznek a lakók számára. A lakások értékesítése folyamatos.

 

 

Nagy zöldfelület, minden lakáshoz mélygarázs

A WING lakóingatlanfejlesztő üzletága, egyben Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, a LIVING 2020-ban, első lakófejlesztéseként adta át a Kassák Projekt első ütemét, a Kassák Residence-t, a második ütem, a Kassák Passage pedig 2022 második felében készült el.

A Kassák Terrace-ban többek között 21 darab kertkapcsolatos otthon is megvalósul. A lakófejlesztés mélygarázsában összesen 259 darab parkolóhely került kialakításra, amelyből 190 darab elektromos töltővel lesz ellátott. A lakóparkban még elérhetőek szabad lakások, melyek értékesítése folyamatos.

A projekt keretében összesen 3295 m² zöldfelületet alakítottak ki, ami kellemes és természetközeli környezetet biztosít a lakók számára. Mindemellett az előző ütemekkel együtt összesen 4518 m2 területű összefüggő belső udvart használhatnak az itt lakók.

„Örömmel jelentjük be, hogy a LIVING Kassák Terrace lakóparkja az előzetes tervekhez képest korábban megkapta használatbavételi engedélyét. A LIVING-nél minden lakófejlesztésünk esetében prioritás, hogy olyan ingatlanokat hozzunk létre, amelyek a lakók igényeinek maximálisan megfelelnek.” – nyilatkozta Tatár Tibor, a WING magyarországi lakó- és irodafejlesztési üzletágainak vezérigazgató-helyettese.

Mi épül?Swietelsky Magyarország Kft.EMEL Kft.lakóparkúj építésű lakásokXIII. kerületBudapestWing Zrt.LIVING

Hírlevél

Hirdetés