2024.04.23, Kedd
Két hidat is modernizáltak egy Gyöngyös melletti bekötőút munkálatain
Illusztráció

Két hidat is modernizáltak egy Gyöngyös melletti bekötőút munkálatain

magyarepitok.hu

2022.08.24. 18:04 - Szabó Ákos

A Heves megyei kivitelezésen a Magyar Közút megbízásából a HE-DO dolgozott.

Hirdetés

Elkészült a Gyöngyöstarján bekötőút az Ady Endre utcától a Szurdokpüspöki-Gyöngyös összekötő út csomópontjáig, vagyis az 1+560-as és a 3+620-as kilométerszelvények között – adta hírül augusztus 22-én a Gyöngyös TV. Mint korábban megírtuk, a munkát az állami Magyar Közút Nzrt. beruházásában a HE-DO Építő Zrt. alvállalkozójaként dolgozó HE-DO Kft. végezte el, az eredetileg kitűzött augusztus 30-i határidő előtt átadva az elkészült új pályát. A projekt bruttó költsége meghaladta a 300 millió fortintot.

 

 

A projektre azután került sor, hogy az aszfaltréteg az elmúlt években teljesen eldeformálódott, jelentősebb felújítás pedig azt megelőzően régóta nem történt ezen a szakaszon.

A HE-DO szakemberei 2600 tonna aszfaltot építettek be, kicserélték a forgalomtechnikai elemeket, tartós útburkolati jeleket festettek fel, valamint a szakaszon megújult két híd is.

A projekt kapcsán a Magyar Közút tájékoztatatást adott arról, hogy idén eddig országszerte több mint 500 kilométernyi út átfogó felújításával végeztek, és további 490 kilométernyi úton zajlanak jelenleg is a kivitelezési munkák.

ÚtépítésHE-DOMagyar Közút Nonprofit Zrt.Gyöngyöstarjánútfelújításhídfelújítás

Hírlevél

Hirdetés