2024.04.25, Csütörtök
Videón mutatjuk be a multifunkciós szegedi Pick Arénát
magyarepitok.hu

Videón mutatjuk be a multifunkciós szegedi Pick Arénát

magyarepitok.hu

2022.03.08. 20:15 - Szabó Ákos

A WHB kivitelezésével elkészült 28 390 négyzetméteres alapterületű sport- és rendezvényközpontot a lelátóktól az edzőtermeken át a konferenciák színhelyéül szolgáló terekig meg lehet tekinteni a munkatársaink által készített kisfilmen.

Hirdetés

A téli férfi kézilabda Európa Bajnokság előtt átadott Szegedi Multifunkcionális Sportcsarnok (Pick Aréna) az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírása alapján készült el, de nem csak a sport szempontjából jelentős: kulturális események, konferenciák megrendezésére is alkalmas.

 

 

A kivitelezési munkákat a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. (WHB) végezte el a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK Zrt.) projektjében, a 8143 férőhelyes csarnokot a Hajós Építész Iroda Kft. tervezte meg. A komplexum teljes monolit szerkezetépítését az Épszerk-Pannónia Invest Kft. kivitelezte.

Elkészítettek egy külön - magyar bajnoki kézilabda-mérkőzések lebonyolítása alkalmas - edzőcsarnokot is, 1500 férőhelyes lelátóval. Ebben a kisebbik csarnokban keresztben két edzőpálya alakítható ki.

Mindemellett a komplexumhoz kapcsolódik egy 25-30 gyermek középiskolai bentlakásos kollégiumi elhelyezésére alkalmas akadémia, valamint egy 80 fős konferenciaterem is.

A megyeszékhelynek számos szempontból előnyös projektről a kivitelező WHB megbízásából lapunk munkatársai készítettek videót.

YoutubeWEST HUNGÁRIA BAU Kft.Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK)Épszerk-Pannónia Invest Kft.SzegedHajós Építész Iroda Kft.sportberuházásokmulticsarnok

Hírlevél

Hirdetés