2024.04.23, Kedd
Egyszerűsödött az építésügy online felülete

Egyszerűsödött az építésügy online felülete

Lechner Tudásközpont

2016.11.10. 11:56 - Hegedűs Gergely

Közel 30 felület érhető el egy helyről, egyetlen belépéssel: az ÉTDR, az E-építési napló, az E-közmű és a többi közismert alkalmazás mind megtalálhatóak a megújult felületen.

Hirdetés

Átalakult az e-epites.hu weboldal – derült ki a Lechner Tudásközpont közleményéből. Az építtetők, tervezők, kivitelezők és az építésügyi hatóságok számára nélkülözhetetlen portálon minden építésügyi alkalmazás egyetlen belépéssel elérhetővé válik. Füleky Zsolt Miskolcon, a regionális építész kamarai rendezvényen jelentette be a november 9-től életbe lépett változást, mely lehetővé teszi az egykapus ügyintézést.


Tabletre és mobilra is optimalizált

Az építésügyért felelős helyettes államtitkár elmondta, a megújult portál közel 30 eddig működő felület feladatát látja el. Az egykapus építésügy felülete minden építésügyi alkalmazás közös belépési pontjaként funkcionál, vagyis minden egyedi felület és alkalmazás innen nyitható meg az ügyfélkapus belépés után.

Az építésügy jól ismert alkalmazásai, mint például az ÉTDR, E-építési napló, E-közmű, stb. mind megtalálhatóak a megújult felületen.

Az elektronikus építésügy honlapja asztali gépen kívül tabletre és mobilra is optimalizált, megkönnyítve a havi 130 ezer látogató feladatát.

Iparági híreképítési jogépítésügy

Hírlevél

Hirdetés