2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Idén nyárra kívül-belül megújul az újbudai Lokomotív Ház

Idén nyárra kívül-belül megújul az újbudai Lokomotív Ház

magyarepitok.hu

2018.01.08. 09:18 - Antal Zsófia

A Buildton Kft. fejlesztésében a bérelhető irodák és raktárhelyiségek teljesen megújulnak, az udvar is zöldebb lesz és új burkolatot kap.

Hirdetés

Az Újbudán megindult, dinamikus lakás- és irodaépítésekkel lépést tartva a Buildton Kft. idén a Lokomotív Házban is megkezdte a felújításokat, melyek várhatóan a jövő év közepéig tartanak. A Lokomotív Ház a XI. kerületben, a Budafoki út-Galvani utca sarkán helyezkedik el, B kategóriás irodákat és raktárakat kínál bérletre négy, jellegében különböző épületben, valamint négy hangárban. Bérbe adható területe összesen 17 ezer négyzetméter, és egy 300 férőhelyes parkolóval is rendelkezik.

A B épületben már megvalósult a belső tér felújítása, a nyílászárócserék és a fűtéskorszerűsítés, valamint energiatakarékos, helyiségeként szabályozható klíma és automata külső árnyékoló rendszer került beépítésre. A Budafoki útra és a Galvani utcára néző A és D épületben energiatakarékos, korszerű kazánt helyeztek el, valamint víz- és hőszigetelést kapott a homlokzat és a tető. Ezek a homlokzatok, valamint a Budafoki úti kapu hamarosan új dizájnt is kapnak. A parkolót 99 férőhellyel bővítették, emellett a liftek elektronikai, mechanikai és esztétikai felújítása is megvalósult.

Még folyamatban van a középső, C épület fejlesztése: körülötte a jelenlegi beton udvar helyett zöld udvar kerül kialakításra. A személy- és tehergépjárművek útvonalai, továbbá a gyalogos közlekedő utak és az újonnan kialakítandó felszíni parkolóhelyek térkő burkolatot kapnak, és megtörténik a közművek cseréje is. Új kapu nyílik a Galvani utcára, megteremtve ezzel az egyirányú közlekedést és az udvarról történő gyorsabb be- és kihajtást.

Érdekesség, hogy az udvar Galvani utcára néző részén – az épület nevéhez hűen – egy már használaton kívüli mozdonyt is elhelyeznek, mely az utcáról is látható lesz a járókelők számára.

Mi épül?ÚjbudaBuildton Kft.iroda

Hírlevél

Hirdetés