2024.04.20, Szombat
Különleges étteremmel és új csarnokkal bővített a magyar szállítmányozó
illusztráció

Különleges étteremmel és új csarnokkal bővített a magyar szállítmányozó

mti

2018.02.07. 08:16 - Hegedűs Gergely

A másfél milliárdos beruházás egy benzinkutat is hozott a családi vállalkozásnak, melynek 15 ezer négyzetméterre nőtt a raktárterülete.

Hirdetés

A nemzetközi szállítmányozást végző Transintertop Kft. környei telephelyén másfél milliárd forintos beruházással új logisztikai csarnokot, egy éttermet és egy benzinkutat adott át.

Hafner Tamás, értékesítési vezető az MTI-nek elmondta, az új, 5000 négyzetméteres magasraktár 10 ezer raklapnyi árut képes befogadni a Komárom-Esztergom megyei településen. Ezzel összesen 15 ezer négyzetméterre nőtt a cég raktárainak területe. A társaság a meglévő, 60 ezer literes üzemanyag-tároló kapacitását egy új 120 ezer literes töltőállomással bővítette, melyet a saját járműveken kívül később szerződött partnerek is igénybe vehetnek.


Kamionsofőrökre szabott éttermi szolgáltatás

Mivel a környéken nem volt megfelelő étkezési lehetőség, a Transintertop egy étkezdét létesített, melyet a vállalkozás alkalmazottai mellett bárki igénybe vehet. Az étterem - kamionsofőrökre szabott - különlegessége, hogy kérésre hidegsokkolásos eljárásnak vetik alá a kiadott ételt, így az 3-4 napig frissként fogyasztható.    

A Transintertop Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás, dolgozóinak létszáma meghaladja a 300-at, közülük 180 kamionsofőr. A vállalat telephelye az oroszlányi, a tatai és a tatabányai ipari parkoktól egyenlő távolságban található, 155 vontatóval és 180 pótkocsival dolgoznak. A társaság 2015-ben 6,6 milliárd, 2016-ban pedig 7 milliárd forintos árbevételt ért el, ezzel a magyar árufuvarozási piac 9. legnagyobb árbevételű cége volt - ismertette az értékesítési igazgató.

Mi épül?csarnoképítéslogisztikaáruszállításKörnye

Hírlevél

Hirdetés