2024.04.18, Csütörtök
Nyolcszintes irodaépülettel bővül a környezettudatos Advance Tower
Látványtervek: Futureal

Nyolcszintes irodaépülettel bővül a környezettudatos Advance Tower

magyarepitok.hu

2018.04.16. 10:40 - Szabó Ákos

A fővárosi Váci úti irodafolyosó legújabb projektje BREEAM-tanúsítvány és WELL Platina előminősítést is szerzett.

Hirdetés

Folytatódik a Futureal-csoport összesen mintegy 21 milliárd forintos irodaközpont-fejlesztése Budapesten - derül ki a vállalat sajtóközleményéből. A Váci úti Advance Towers irodaház első ütemében kialakított 11,9 ezer négyzetméteres komplexumot 2016 októberében kezdték el építeni, az első bérlők várhatóan júniusban költözhetnek be. Most a 8000 ezer négyzetméteres, 8 szintes második ütem építési munkálatait kezdte el a kivitelező Pedrano Construction Hungary Építőipari Kft.

 

 

Zöld tetőkerttel várja majd a beköltözőket az Advance Towers

Az A kategóriás irodaház terveit a Palunyi-Reith & Partners Építészeti Stúdió készítette el. A természettudatos BREEAM minősítés mellett a modern, egészségtudatos és hatékony munkavállalás szempontjait figyelembe vevő WELL Platina előminősítést is megkapta az Advance Towers beruházása.

 

 

Az irodaház mindkét ütemében okos megoldásokat helyeztek hangsúlyba. Többek között fenntartható technológiák, intelligens épületmenedzsment, a napsütés minél jobb kihasználását elősegítő automatizált árnyékolási technika, valamint intelligens öntözőrendszerrel ellátott tetőpark várja majd az irodatorony dolgozóit.

 

 

Mi épül?XIII. kerületFuturealBudapestirodaPedrano-csoportPaulinyi-Reith & Partners

Hírlevél

Hirdetés