2024.03.28, Csütörtök
Ibis hotelként nyílt meg egy nyolc éve bezárt budapesti szálloda
turizmus.com

Ibis hotelként nyílt meg egy nyolc éve bezárt budapesti szálloda

turizmus.com, index.hu, napi.hu

2018.12.19. 10:42 - Almási Krisztina

Az M7-es lehajtójánál található hotel nem csak a vendégek szállásigényét elégíti ki, hanem a benne található díszítőmegoldások egyben művészeti élményként is szolgának.

Hirdetés

December elején megnyílt az ibis Styles Budapest Citywest háromcsillagos hotel, amely a nyolc évig üresen álló Hotel Wien épületében éledt újra. A régi szálloda egykor nagyon népszerű volt a vendégek körében, azonban idővel elavult és bezárták. Az új létesítmény üzemeltetését a francia Accor-csoport Ibis Styles hotellánca végzi majd el.


Közel 50 éves épület kapott modern köntöst

Az 1971-ben átadott régi épületet nem bontották le, hanem szerkezetileg lecsupaszították és teljeskörű külső-belső felújításon esett át, amit 2 milliárd forintból valósított meg az új tulajdonos. A Budaörsi úton található szálloda a korábbi 92 szoba helyett most 114 szobával nyílt meg.

Az ibis Styles Budapest Citywest nyitóünnepségét január 18-án tartják, szakmai nyílt napján, január 24-én pedig háznézésre várják az érdeklődőket.

Kortárs művészet a hotel falai között

Az újonnan megnyílt ibis Styles Budapest Citywest nem csupán egy szálloda, hanem a kortárs művészet és design megtestesülése is, amely a város és a benne élő emberek mindennapjait igyekszik elmesélni és megjeleníteni.

A modern pop art stílusú belsőépítészeti kialakítást Yaakobi Avraham stúdiója végezte az ismert kortárs művész, Weiler Péter ötletei és alkotásai felhasználásával. A designer a különleges megvalósításokat ötvözte a város iránti szeretetével, ami lehetővé tette, hogy az épület Budapest esszenciáját jelenítse meg: látványával, az ikonikus hidakkal és az itt élő emberekkel.

Mi épül?szállodaberuházásszállodafelújításBudaörsBudapest

Hírlevél

Hirdetés