2024.03.19, Kedd
Így folytatódik a ma 45 éves zánkai gyerektábor felújítása
itthon.hu

Így folytatódik a ma 45 éves zánkai gyerektábor felújítása

magyarepitok.hu

2020.05.25. 15:00 - Hegedűs Gergely

Az Erzsébet-tábor fejlesztésére kiírt újabb közbeszerzést a Fejér-B.Á.L. és a Szabadics nyerte el.

Hirdetés

Az első ütem tavaly szeptemberben kihirdetett eredménye után a TED-en megjelent a zánkai Erzsébet-tábor második ütemének az eredménye. Az új tábor megvalósítására kiírt újabb közbeszerzést a Fejér-B.Á.L. Zrt. és a Szabadics Zrt. nyerte el nettó 4,899 milliárd forintos szerződéses értéken.

A napra pontosan 45 évvel ezelőtt átadott (1975. május 25.), korábban úttörőtáborként üzemelő, akkoriban 3000 fő fogadására alkalmas intézmény teljes átépítést és korszerű felszereltséget kap. 

Ahogy azt korábban megírtuk, a beruházás első ütemében, ugyanezen két cég kivitelezésében számos régi épület bontása történik meg. Eközben többek közt két sportcsarnokot, egy központi épületet, éttermet, szolgálati épületeket, egészségházat és szolgálati épületeket is kialakítanak.

A most közzétett második ütem a hirdetmény alapján hét darab téli épületre, a víztoronyra és a vízműkutakra, továbbá útépítésre, a közművekre és környezetrendezésre vonatkozik. Emellett többek közt olyan szolgáltatások is a tárgyát képezik, mint a kamerarendszer, térhangosítás, térvilágítás, valamint a beléptető és a rádiós rendszer.

AktuálisFejér-B.Á.L. Zrt.Szabadics Zrt.Zánka

Hírlevél

Hirdetés