2024.05.02, Csütörtök

Hirdetés

Fenntarthatóságra nevelő játékok és veterán járművek is színesítették a VAMAV családi napját
Fotók: VAMAV Kft.

Fenntarthatóságra nevelő játékok és veterán járművek is színesítették a VAMAV családi napját

magyarepitok.hu

2023.09.29. 13:14 - Móré Levente

2023-ban már 69. családi napját szervezte meg a munkatársak és hozzátartozóik részére a VAMAV Kft. szeptember 8-án, ahol nem csak szórakoztató programokkal várták a résztvevőket, de hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra is.

Hirdetés

A nagymúltú, vasúti kitérők, átszelések, vágánykapcsolatok és egyéb felépítményi szerkezetek tervezésével és gyártásával foglalkozó VAMAV Kft. családi napján minden korosztály találhatott magának szórakozási lehetőséget, de hangsúlyt helyeztek arra is, hogyan érhetünk el változást a környezetünkben. A Kezes-Lábas játszóházban a programok mellett fenntarthatóságra nevelő játékokat ismerhettek meg az érdeklődők.

A „játszótéren” az elektromos áramtól független, innovatív eszközök használatával hívták fel a figyelmet a fenntarthatóságra, a környezettudatosság fontosságára. A gyermekek és szülők könnyedén, játékos formában ismerkedhettek jövőbe mutató megoldásokkal, többek között a léghoki bringával, a kidobócska bringával és a borfejtő vagy fejkavaró bringával. Kiállítottak emellett több, a vállalat munkatársai által gondozott, felújított veterán járművet is, amelyeket hatalmas érdeklődés kisért.

 

 

Versenyeken is összemérhették erejüket a dolgozók

Mindezek mellett csapatverseny is zajlott, az előre meghirdetett „várostrom” (ostromgép- és várfalépítéstől a csatáig), amelyet a BOKSZ-ÖLŐK nyertek meg. A résztvevők kisebb értékű céges ajándékkal lettek gazdagabbak, míg a nyertes csapat tagjait sportutalvánnyal is díjazták. Természetesen további versenyekre is lehetett nevezni: az egyik, sokakat megmozgató sport a lövészet volt, amelyet a VAMAV Lövész Sportklubbal együttműködve szerveztek. A szoros verseny egészen délután 5 óráig tartott, ahonnan a résztvevők ajándékokkal, az első három helyezett pedig sportutalvánnyal térhetett haza.

A presztízs-értékű, hagyományos üzem-iroda focimérkőzést sem hagyták ki a programból: ennek eredményét az idei évtől vándorserleggel jegyzik. Ezen a pénteken az iroda, azaz az irodistákból álló csapat nyerte el a kupát.

 

 

Számos műsor szórakoztatta a közönséget

A Groovehouse koncertje mellett a Fitt-Kriszti tánccsoport szórakoztatta a színpadon a közönséget, majd Mogács Dániel előadása csalt sokak arcára derűt, nevezést. A humoristát követően a lustanyárs elfogyasztása mellett a záróprogramon, a Deme Trió kiváló műsorára sokan még táncra is perdültek.

A tombolasorsolás mindig nagyon várt programja a VAMAV családi napnak, ahol a fődíj idén egy elektromos roller volt, de emellett számos – mintegy 100 db, különböző értékű, sportban, háztatásban vagy a mindennapokban hasznos – nyeremény is gazdára talált.

 

 

A legfontosabb a munkatársak elismerése

A rendezvényen került sor az ún. jubileumi munkatársak elismerésére: a kerek évfordulóval (15, 35 és 40 éve) a vállalatnál dolgozók 26 főt tettek ki idén, közülük is heten 40 éve dolgoznak a VAMAV-nál, aminek elismeréseként jubileumi aranygyűrűben részesültek.

A VAMAV együttműködő, családias vállalati szellemének fenntartásához járult hozzá az is, hogy az érdeklődő családtagoknak, barátoknak lehetősége nyílt egy rövid gyárlátogatáson betekintést nyerni hozzátartozójuk munkakörnyezetébe.

Galéria

AktuálisVAMAV Kft.családi napGyöngyösfenntarthatóság

Hírlevél

Hirdetés