2024.09.09, Hétfő
Kibővítette dolgozói gyermekei számára működtetett nyári táborát a Weinberg
Fotók: Erdei Mihály/magyarepitok.hu

Kibővítette dolgozói gyermekei számára működtetett nyári táborát a Weinberg

magyarepitok.hu

2024.08.03. 07:55 - Bíró Beáta

A zempléni vállalat lokálpatrióta vezetése több éve a leghatékonyabb módon és hasznosan segíti munkavállalóit, örömet szerezve a kicsiknek is.

Hirdetés

Évről évre nagy népszerűségnek örvend a Weinberg ’93 Kft. nyári tábora, melyet saját dolgozói gyermekeinek szervez. A sárospataki központú vállalat vezetői 2018-ban valósították meg először ötletüket, amely akkoriban a térségben egyedülálló kezdeményezésnek bizonyult. A generálkivitelezéssel és acélszerkezet-gyártással foglalkozó cég nagy figyelmet fordít arra, hogy valódi segítséget nyújtson munkavállalóinak, hiszen a szünidő hasznos, felügyelettel történő eltöltése minden dolgozó szülő számára fejtörést okoz.

 

 

Kibővített lehetőségekkel várják a kicsiket

A vállalat által nyújtott lehetőség egyre népszerűbb, ezért az igényekhez alakítva bővítették a szolgáltatást: idén összesen 20 fővel több gyermeket tudtak fogadni. A Weinberg a szervezésben a praktikusságra is figyel: a Malomkőgyár utcában, a sárospataki irodaház és acélszerkezet-gyártó üzem szomszédságában lévő épületben és a hozzá tartozó zöld területen kialakított új játszótéren biztosítja a tábor helyszínét.  

 

 

A gyerekeket összesen tíz turnusban, augusztus végéig fogadják térítésmentesen, hetente 12 gyermek vidám és tartalmas felügyeletét vállalják.

 

A hasznos és színes időtöltésről is gondoskodnak

A vakációzókkal nyugalmazott óvónők foglalkoznak. A napi programok között a kreatív és kézműves foglalkozások mellett sok szabadtéri játék is szerepel.

A táborozókat idén új játszótér fogadja, melynek kialakításában nagy szerepet játszott a környezettudatosság, ami nem meglepő, hiszen a Weinberg új irodaházát is eben a szemléletben alakította ki. A fenntarthatóság a cég filozófiájában is kiemelt szerepet játszik.

 

 

A nyári tábor nyitva tartását a munkarendhez és az egyéni igényekhez igazították, a gyerekek reggel 8-tól 17 óráig tudnak a táborban tartózkodni, ez idő alatt háromszori étkezés biztosított számukra.  

 

Galéria

AktuálisWeinberg '93 Építő Kft.táboroztatásSárospatak

Hírlevél

Hirdetés