2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Idén már háromszoros MagyarBrands-díjas lett az EBH INVEST
Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal épülete (Vadász Irodaház) - az EBH végezte a teljes felújítást

Idén már háromszoros MagyarBrands-díjas lett az EBH INVEST

magyarepitok.hu

2019.10.21. 13:25 - Almási Krisztina

Három egymást követő évben nyerte el a kizárólag magyar márkáknak járó elismerést a vállalat.

Hirdetés

2019-ben, megszakítás nélkül immár harmadik alkalommal ismét díjazott lett az EB HUNGARY INVEST Kft. a MagyarBrands üzleti kategóriában. A kitüntetés iránymutatás a fogyasztók és az üzleti partnerek számára is, hiszen a program a legmegbízhatóbb és a legeredményesebb magyar márkákat értékeli.

Az építőipari generálkivitelező cég az utóbbi években - műemlékvédelmi projektjei mellett – a hotel- és irodafelújításokra, ezen belül is a belső befejező szakipari, ún. fit-out feladatok elvégzésére helyezte a fókuszát.

Múlt hónapban arról is beszámoltunk, hogy az EB HUNGARY INVEST munkáját Business SuperBrands díjjal is elismerték, ami azért is különösön jó minőségi mérce, mert a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 

Hilton Hotel (Fotó: EB Hungary Invest)

Az EBH idei évi projektjei között szerepel például, hogy egy befejezetlen épületből alakítottak ki irodaházat Kőbányán, felújítják a tatabányai, legendás Tulipános Házat, és Budapest belvárosában egy meglévő műemléképületből irodaházat varázsolnak Irányi Palace néven.


Kizárólag magyar márkákat értékel a MagyarBrands

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy létrejöttében magyarok vettek részt.

A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka a pénzügyi adatainak többszempontú vizsgálata – valamint a fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete – alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A pontozás alapján pedig három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

 

Hilton Hotel (Fotó: EB Hungary Invest)

A MagyarBrands program már 10. éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közt a legeredményesebb vállalkozásokat.  A Szakmai Bizottság döntése alapján az EBH INVEST – a hazai üzleti TOP márkák egyikeként – 2019-ben is kiváló márkának számít.

Az EB HUNGARY INVEST 2004 óta egy sikeresen működő építőipari vállalat, fő profiljába a generálkivitelezés, a műemlékfelújítás és az ingatlanfejlesztés tartozik. A cég a fennállása óta a határokon is átívelve 38 településen összesen 172 megvalósult projektet tudhat maga mögött.

Galéria

Iparági hírekEBH INVEST

Hírlevél

Hirdetés