2024.07.17, Szerda
Jelentős szakmai díjakban részesült a Market Építő
Illusztráció - Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Jelentős szakmai díjakban részesült a Market Építő

magyarepitok.hu

2019.11.18. 14:12 - Hegedűs Gergely

A tavaly az év vállalatának megválasztott társaság már több mint hatvan elismerést gyűjtött be megalakulása óta.

Hirdetés

Immár nyolcadik alkalommal vehette át a MagyarBrands díjat a Market Építő Zrt. A program kizárólag olyan magyar márkákat értékel, amelyek Magyarországon születtek, vagy alapításában magyarok vettek részt. A MagyarBrands az ismertség, az üzleti megbízhatóság és a társadalmi hasznosság kategóriákban vizsgálja és értékeli a társaságokat.


Idén stadionnal, irodaházzal és szállodával is a legjobbnak bizonyultak

További elismerés a vállalat számára a Média Építészeti Díj, melyben az idei a 130 pályázat közül a Párisi Udvar projektet közönségdíjjal jutalmazták.

Ahogy azt már megírtuk, a társaság munkái a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat versenyén is kiemelkedően szerepeltek. Az ország legnagyobb irodaházaként a Magyar Telekom és T-Systems közös székháza I. díjat, valamint az Iroda kategória I. díját kapta. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen megvalósult campusfejlesztési projektet III. díjjal jutalmazták, és emellett pályázók szavazata alapján ez lett a legjobb projekt. A Hill Side Irodaház az irodakereso.info különdíját érdemelte ki.

A Sport- és Szabadidő Szolgáltatások Nemzetközi Szövetsége (IAKS) 1987 óta díjazza a dizájn és funkcionalitás terén kiemelkedő sportlétesítményeket. Idén, a szövetség 26. Nemzetközi Kongresszusán ezüst fokozattal díjazták a 2018-ban az Év Stadionjának választott DVTK Stadiont, ami szintén a Market Építő munkáját dicséri.


Közös erőfeszítés kellett a sikerhez

Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója a díjakra reagálva hangsúlyozta, ezeket a komplex építőipari feladatokat csakis a legjobb szakemberek kitartó, összehangolt munkájával tudták teljesíteni. „Az elnyert díjak mindannyiunk közös erőfeszítését dicsérik” - fogalmazott a vezető.

A Market Építő Zrt. rendszeresen szerepel a legjelentősebb szakmai díjátadók kitüntetettjei között, 24 éves történelme alatt már hatvannál is több elismerést kapott. Az Építőipari Nívódíjak mellett számos építészeti, ingatlanfejlesztői, munkáltatói és üzleti díjjal is jutalmazták; 2018-ban pedig elnyerte az év vállalatának járó elismerést is a 200 legnagyobb hazai cég közül.

Iparági híreknívódíjakMarket Építő Zrt.

Hírlevél

Hirdetés