2024.04.25, Csütörtök
Névadó szponzorként csatlakozott az A-Híd a Vasas vízilabdacsapatához
Fotó: vasassc.hu

Névadó szponzorként csatlakozott az A-Híd a Vasas vízilabdacsapatához

vasassc.hu

2020.04.20. 10:05 - Almási Krisztina

Az építőipari cég ezzel a lépéssel folytatja a 2000-es évek elején elkezdett szponzorációs tevékenységet a sportágban.

Hirdetés

A következő szezontól az A-Híd Zrt. a Vasas felnőtt vízilabdacsapatának kiemelt, névadó szponzora lesz. Az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője Vad Lajos, a segítője Bóbis Máté, míg a kapusedző Mátéfalvy Csaba lesz. A végleges játékoskeret a következő hetekben alakul ki, de a tervek szerint több válogatott játékos is piros-kékben folytatja majd pályafutását.

Apáthy Endre, az A-Híd Zrt. tulajdonosa a Vasassal kötött együttműködéssel kapcsolatban kifejtette: „A döntésünkben fontos szerepet játszott, hogy egy nagy hagyományú klubhoz csatlakozunk, amelynek elnökét, Markovits Lászlót jól ismerem a sport világából. A cégcsoportunk továbbra is elkötelezett a magyar vízilabda támogatása iránt, és töretlenül folytatjuk a 2000-es évek elején elkezdett szponzorációs tevékenységünket a sportágban. Az új közös projektünkkel minden adottá válhat ahhoz, hogy a Vasas hosszú évek után újra visszakerüljön a magyar élmezőnybe.”


A klub számára kulcsfontosságúak a kiemelt szponzorok

Markovits László, a Vasas klubelnöke a közös munkáról elmondta: „Nagy öröm és előrelépés ez számunkra, hiszen hosszú évek óta azon dolgozunk, hogy a Vasas csapatsportágaihoz kiemelt szponzorokat vagy többségi tulajdonosokat nyerjünk meg. A koronavírus-járvány lehetséges sportgazdasági következményei miatt pedig még fontosabbá válik, hogy a jövőben ne az anyaegyesületre mint civil szervezetre háruljon a felnőtt csapataink finanszírozásának döntő része. Apáthy Endréről köztudott, hogy több sportágat és sportolót is támogat Magyarországon a cégcsoportján keresztül.”

A klubelnök azt is hozzátette, hogy az A-Híd csatlakozása új helyzetet teremtett, és a következő szezonban sokkal komolyabb lehetőségeik adódhatnak, mint ahogy azt eredetileg tervezték. Azt is megjegyezte: „Az A-Híd csatlakozásával viszont újra esélyünk nyílhat a hagyományainkhoz méltóbb szereplésre.”

Iparági hírekA-Híd Zrt.

Hírlevél

Hirdetés