2024.03.29, Péntek
Kétszeres Business Superbrands díjas lett az EBH INVEST
Illusztráció (superbrands.hu)

Kétszeres Business Superbrands díjas lett az EBH INVEST

magyarepitok.hu

2020.06.04. 11:38 - Almási Krisztina

Az idén már 13. alkalommal megítélt díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

Hirdetés

Idén már 13. alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat, a kihirdetés során az EBH INVEST Kft. immár második alkalommal vehette át a neves márkákat díjazó elismerést.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 43 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 

Az EBH INVEST ügyvezető igazgatója a tavalyi díjátadón


A legnagyobb vállalkozásokat és a kisebb cégeket is díjazza Business Superbrands Program

Idén tizenhárom éves a Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

A Bisnode adatbázisa alapján továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő, mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé.

Ebbe a listába beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek az olyan kisebb vállalkozásokkal együtt, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

A tavalyi díjazottak

"Szemben a látszattal, a Superbrands díjat nem a zsűri dönti el, azt a brand maga vívja ki magának. Ez a tény persze nem csorbítja a zsűri szerepét: a kvalifikált szakemberek szigorú szakmai szempontrendszer alapján validálják ezt a sikert, és járulnak hozzá ahhoz, hogy ez széles körben is elismerve legyen. Mindezek alapján igazi érték a Superbrands díj, ami azt jelenti, hogy az nemcsak a múlt teljesítményének az igazolásáról szól, hanem komoly ösztönző a brand kitüntetett szerepének a megőrzése és további erősítése érdekében" – emelte ki Dr. Salgó István a Business Superbrands bizottság elnöke.

Iparági hírekEBH INVESTdíjátadók

Hírlevél

Hirdetés