2024.04.19, Péntek
Így tekintett vissza az idei év sikereire a Merkbau - adventi programmal ünnepelte születésnapját a cégcsoport
Fotók: halasmedia.hu

Így tekintett vissza az idei év sikereire a Merkbau - adventi programmal ünnepelte születésnapját a cégcsoport

halasmedia.hu

2022.12.16. 08:00 - Füzi Nikolett

Idén sem maradt el a kiskunhalasi székhelyű Merkbau Zrt. év végi születésnapi rendezvénye, a cégcsoport egy vidám hangulatú adventi rendezvény keretén belül köszönte meg dolgozóinak kitartó munkáját, és tekintett vissza a 2022-es év sikereire a cég fennállásának 32. évfordulóján.

Hirdetés

Ünnepség helyszíne volt december 10-én a kiskunhalasi Sétáló utcai Közösségek Háza: a hagyományoknak megfelelően, az adventi programsorozat részeként tartották meg a Merkbau Zrt. fennállásának immáron 32. évfordulóját – számolt be róla a halasmedia.hu.

A kiskunhalasi székhelyű Merkbau Zrt. születésnapja alkalmából minden év decemberében egy közös ünnepségre invitálja dolgozóit és a város lakosságát, ennek apropóján pedig idén helyi gyermekcsoportokkal és zenészekkel, illetve az est sztárvendégével, Janicsák Veca koncertjével tekintettek vissza a 2022-es év sikereire.

 

Fotók: halasmedia.hu

 

Az ünnepségről egy videós összefoglalót is készített a Halasmédia:

 

A cégcsoportnál mindig is fontosnak tartották, hogy a mostanihoz hasonló ünnepségekkel köszönjék meg a cég dolgozóinak kitartó munkáját, ezzel kapcsolatban pedig Torma Szabolcs, a Merkbau Zrt. marketing- és PR-vezetője elmondta:

1990-ben december 10-én alakult meg a Merkbau, így azóta minden évben a hozzá legközelebb eső adventi hétvégén közösen ünneplünk. Évek óta támogatjuk a városi adventi programsorozatot, így történik ez ma is. Fontos hangsúlyozni, hogy nem csak a munkáról szól az életünk, ezért szervezünk évente többször is közös programokat.

 

 

A kiskunhalasi időseket segítette a Merkbau évvégi jótékonysági küldetése

Ahogyan arról már több alkalommal is beszámoltunk, a magyar tulajdonú építőipari vállalkozás rendszeresen szervez különböző rendezvényeket, többek között idén elindították az első Merkbau Nyári Tábort is, amelyen öt napon keresztül, interaktív programokban és változatos közösségi élményekben vehettek részt a vállalat dolgozóinak gyerekei.

A cégcsoport mindemellett évek óta elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás (CSR) területén is, ennek megfelelően pedig idén a kiskunhalasi Idősek Klubjának épületenergetikai fejlesztéséhez is hozzájárult 2 millió forinttal.

 

 

Az építőipar legrangosabb szakmai elismerését is megkapta idén a vállalat

Knáb János, a Merkbau Zrt. igazgatóságának elnöke és egyben a vállalat egyik alapító tulajdonosa az idén elért sikereket illetően rámutatott:

A Covid után egy kicsit fellélegezhettünk, de aztán jött a háborús helyzet, ami nagyon sok kérdőjelet feltett cégünk működésében is. Büszkén mondhatom azonban, hogy sikerült alkalmazkodnunk ehhez a helyzethez és egy jó évet tudhatunk magunk mögött. A napokban vethettünk át egy Nívódíjat, amivel a szakmánkban a legszebb projekteket jutalmazzák.”

 

 

Az igazgatósági elnök kiemelte:

a rangos elismerést a Nádasdy-kastély felújításáért jutalmazták a vállalatnak, az immár több mint 150 éves Fejér megyei történelmi helyszín csaknem két és fél évig tartó felújítási projektjéről pedig lapunkban is részletesen beszámoltunk.

 

 

Helyi gyermekcsoportok és zenészek álltak a közönség elé

A tájékoztatásból kiderült, a születésnapi adventi programra műsorral készült a Szilády Áron Utcai Óvoda, a gyerekek karácsonyi dalokkal és táncokkal lepték meg a közönség tagjait.

 

 

A rendezvényen ugyanakkor a nagyobbak is megmutathatták tehetségük, így a Fazekas Mihály Általános Iskola műsorát is élénk érdeklődés övezte. Ebben a műsorblokkban mutatkozott be a két új taggal büszkélkedő Blues Boots zenekar is. A csapat azért is különleges, mert az iskola pedagógusai és az ott tanuló gyerekek szülei is egyaránt énekelnek és zenélnek benne.

 

 

A beszámolóban ugyanakkor kiemelték a nap leginkább várt előadóját is: az est főfellépője az X-faktor 2010-es, első évadában versenyző Janicsák Veca volt. Az énekesnő valamennyi ismert slágerét előadta és természetesen repertoárjából nem hiányozhatott a „Most múlik pontosan” című dal sem - foglalták össze végezetül a beszámolóban.

 

 

Galéria

Iparági hírekMerkbau Építőipari és Kereskedelmi Zrt.KiskunhalasadventrendezvényÉpítőipari Nívódíj

Hírlevél

Hirdetés