2024.04.23, Kedd
Újabb nemzetközi elismerést kapott a Duna-parti Hotel Clark Budapest
Fotó: magyarepitok.hu

Újabb nemzetközi elismerést kapott a Duna-parti Hotel Clark Budapest

Market Zrt.

2023.06.01. 11:20 - Szabó Ákos

A Market által felépített luxusszálloda 2022 végén az ötcsillagos minősítést is elnyerte, a napokban pedig a TripAdvisor díjazta a hotelt – nem az első alkalommal.

Hirdetés

A Hotel Clark Budapest 2022 végén kapta meg az ötcsillagos minősítést, a napokban pedig világszínvonalú elismerést kapott a TripAdvisor-tól – írja sajtóközleményében a hotelt üzemeltető cég. A 2018-ban átadott szállodát a Market Építő Zrt. kivitelezte. Az Anthony Gall által tervezett épület a főváros nulla kilométerkőjénél jött létre a földszinten étteremmel, valamint nyolc emeletnyi szobával, továbbá mélygarázzsal.

Az épület fő motívuma a Lánchíd inspirálta oroszlán: az oroszlánfej visszaköszön a főbejáraton, a szobák ajtaján, a szőnyegeken, illetve számos egyéb díszítő elemben is.

 

Legjobbak között

Mint a közleményben írják, a Hotel Clark harmadik alkalommal kapta meg a Best of the Best minősítést „TOP 25 Hotels of Europe” kategóriában (9. helyezettként). Felsorolják: 2018-as nyitása óta a szálloda most először mérettette meg magát a „TOP 25 Luxury Hotels” kategóriában is, ahol világviszonylatban („TOP 25 Luxury Hotels of the World”) a 20., míg az európai mezőnyben („TOP 25 Luxury Hotels of Europe”) a 8. helyet szerezte meg magának, azaz immár a világ legjobb luxus szállodái között tartja számon őt a nemzetközi TripAdvisor közösség.

A világ legnagyobb utazási tanácsadó platformja a Travellers’ Choice Best of the Best díjjal jutalmazza azokat a szállodákat, évente egyszer, amelyek 12 hónapos időszak alatt nagyszámú, rendkívül magas minőségű értékelést tudhatnak a magukénak a Tripadvisor közösségétől.

A TripAdvisor 8 millió listázott szereplője közül kevesebb mint 1%-a kapja meg a Best of the Best díjat, ami a vendéglátás legmagasabb szintű kiválóságát jelzi.

 

 

„A Hotel Clark csapata abban a legjobb, hogy közösen dolgozva, vállt vállnak vetve mindent megtesznek a vendégekért és a szálloda hírnevének öregbítéséért. A felettébb felemelő számunkra mégis az, hogy a nívós elismerés mögött a vendégeink őszinte visszajelzése rejlik és ez a legfontosabb visszaigazolás, amit kaphatunk" - mondta Lukács István, szállodaigazgató.

 

Iparági hírekMarket Építő Zrt.Budapestszálloda

Hírlevél

Hirdetés