2024.04.29, Hétfő
Magyar Vállalkozók Napja: „Közösen építjük a jövőt”
Fotók: magyarepitok.hu/Varga Fekete Dániel, VOSZ, Miniszterelnöki Sajtóiroda

Magyar Vállalkozók Napja: „Közösen építjük a jövőt”

magyarepitok.hu, VOSZ

2023.12.05. 15:30

Huszonkilenc elismeréssel jutalmazták a kiemelkedő teljesítményt a Magyar Vállalkozók Napján – Boross Ottó, a VEMÉV-SZER Kft. ügyvezető igazgatója is a díjazottak között van.

Immár jeles napként számon tartott esemény a huszonnegyedik alkalommal megrendezett Magyar Vállalkozók Napja, amelynek gálaünnepségét 2023. december 1-jén tartották a budapesti Müpa-ban.

Az eseményen Eppel János, az idén 35 éves Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is ünnepi beszédet mondott; de a rendezvényen megjelent Varga Mihály pénzügyminiszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszer is.

 

Fotó: VOSZ - A fotón Eppel János, az Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke

 

Számos területről díjaztak vállalkozókat

A Magyar Vállalkozók Napja rendezvényén idén is díjazták a kiemelkedő teljesítményt elérőket. Az eseményen kiosztották a Gazdaságfejlesztési Minisztérium újonnan alapított kormányzati kitüntetését, a Magyar Vállakozói Nagydíjat, továbbá idén is négyen részesültek a Magyar Gazdaságért Díjban, valamint szintén négyen vehették át a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat is.

Amint arról korábban hírt adtunkBoross Ottó, a VEMÉV-SZER Kft. ügyvezető igazgatója Veszprémben vehette át nemrég az Év Vállalkozása kitüntetést a társaság kiemelkedő teljesítményéért; most pedig azon húsz kiváló vállalkozó között részesült személyes elismerésben, akik munkájukkal kiérdemelték az Év Vállalkozója Díjat.

 

Fotó: VOSZ -  A fotón (balról jobbra) Varga Mihály pénzügyminiszter, Boross Ottó, a VEMÉV-SZER Kft. ügyvezető igazgatója és Eppel János, az Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke

 

A VEMÉV-SZER Kft. helyi illetőségű cégként számos sikeres projektet tudhat maga mögött, többek között jelentős részt vállalt az Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozathoz kapcsolódó fejlesztések kivitelezésében. A vállalat pénzügyi mutatói és az elvégzett munka minősége elismeréseképp kaphatta meg a megye egyik legfontosabb gazdasági elismerését, az említett Év vállalkozása Díjat is; ami szintén jelentős részben köszönhető Boross Ottó ügyvezető igazgatói tevékenységének.

 

Fotó: magyarepitok.hu/Varga Fekete Dániel - A fotón Boross Ottó, a VEMÉV-SZER Kft. ügyvezető igazgatója

 

Fotó: magyarepitok.hu/Varga Fekete Dániel

 

Galéria

Iparági hírekVállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ)VEMÉV-SZER Kft.díjátadókVeszprémelismerés