2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Duna Terasz Grande – Támogatási javaslatot tesz a KÉSZ Csoport a nehéz helyzetbe került vevőknek
Fotók - Erdei Mihály/magyarepitok.hu - a galéria a múlt héten készült

Duna Terasz Grande – Támogatási javaslatot tesz a KÉSZ Csoport a nehéz helyzetbe került vevőknek

magyarepitok.hu

2024.03.06. 09:00 - Szabó Ákos

Ennek kapcsán a kivitelező haladéktalanul megkezdi az igények felmérését friss közleménye szerint.

Hirdetés

A munkálatok során többször is írtunk a Duna Terasz Grandéről, melyet a KÉSZ Csoport épített fel – a pesti Duna-part közvetlen közelében fekvő lakópark Budapest egyik meghatározó ingatlanfejlesztése. Miután az elmúlt időszakban elszámolási vita alakult ki a beruházó és kivitelező között, és a vevők egyelőre nem tudták tulajdonba venni lakásaikat, sajtóhírek alapján lapunk megkérdezte a KÉSZ Csoportot és tájékoztatásukat közzé is tettük, illetve friss fotókat közöltünk a helyszínről. Az ingatlanok vásárlásában érintettek március 1-jén demonstrációt is tartottak.

Most újabb közleményt kaptunk, ezúttal KÉSZ Csoport megoldási javaslatáról a legnehezebb helyzetbe került vevők részére, melyet ismét változatlan formában teszünk közzé.

„A KÉSZ Építő Zrt. lakhatási támogatást ajánl fel a Duna Terasz Grande lakópark vevőinek

A Duna Terasz Grande lakópark kapcsán a vevők által március 1-én szervezett tüntetést követően a KÉSZ Építő Zrt., valamint a KÉSZ Csoport vezetősége több lehetőséget is megvizsgált, amelyek a helyzet mihamarabbi rendezéséig átmeneti segítséget nyújthatnak azon vevőknek, akik a legnehezebb élethelyzetbe kerültek és más módon nem tudják megoldani a lakhatásukat a következő hetekben. Sokaknak ugyanis már el kellett hagyniuk az albérletüket, átmeneti lakásbérlésre kényszerültek, vagy nehezen boldogulnak a kialakult helyzet miatt.

A KÉSZ Építő Zrt. a jelen helyzetre való tekintettel egy, a KÉSZ Csoport által fejlesztett új építésű budapesti lakóingatlanban jelentős kedvezménnyel rugalmas konstrukciójú lakásbérlési lehetőséget kíván biztosítani a legnehezebb helyzetbe sodródott vevőknek a Duna Terasz Grande lakásainak átadásáig.

A KÉSZ Építő Zrt. haladéktalanul megkezdi a vevői igények felmérését, hogy a számukra legoptimálisabb konstrukció kerüljön kialakításra, és a legnehezebb helyzetbe kényszerülő lakók mihamarabb segítséget kaphassanak.

Ahogyan a tüntetésen is elhangzott, vállalatunk célja továbbra is a mielőbbi elszámolás és a minden fél számára megnyugtató megállapodás annak érdekében, hogy az elkészült lakópark lakásait az építtető minél előbb átadja a vevőknek. A KÉSZ Építő Zrt. továbbra is elkötelezett a tárgyalások azonnali folytatása mellett, valamint bízik abban, hogy a Duna Terasz Grande Kft. képviselői is mihamarabb pozitív visszajelzést adnak ezirányú kezdeményezésére.”

 

Fotók - Erdei Mihály/magyarepitok.hu - a képre kattintva részletes galéria nyílik, mely a múlt héten készült

Galéria

Iparági hírekKÉSZ CsoportBudapestDuna Terasz Grande

Hírlevél

Hirdetés