2024.09.09, Hétfő
Új szereplő nyitott be az energiaipar ajtaján

Új szereplő nyitott be az energiaipar ajtaján

magyarepitok.hu

2024.07.31. 15:30 - Füzi Nikolett

Napelemes rendszerekhez szükséges termékek forgalmazásával debütál a VEMÉV-SZER cégcsoport új tagja, az Energiakapu Kft.

Hirdetés

„Hetedik csoporttagként a VEMÉV-SZER új vállalkozása a napelemes rendszerekre koncentrál” – tudhattuk meg Patkó Krisztián ügyvezetőtől.

Az Energiakapu Kft. 2024 januárjában alakult több céllal: egyrészt megfelelő beszerzési hátteret kívánnak biztosítani a 2022 óta működő Vemergetika Kft. részére, másrészt a nemzetközi kapcsolatok kihasználásával kedvező árú, kiváló minőségű termékeket kínálnak az energetikai piac, elsősorban a napelemes iparágban érdekelt vállalkozások számára.

 

 

Személyes és online bemutatóterem

A cég megalakulásakor szinte egyidőben készült el a bemutatóterem is a VEMÉV-SZER telephelyén, amelyben az Energiakapu által forgalmazott legfontosabb termékeket, így a SUNTREE villamossági anyagokat, a HQ Mount napelemes tartórendszereit, illetve az AE Solar és ULICA napelemek mellett a Sofar invertereket is megismerhetik személyesen az érdeklődők. Mára a raktár és a bemutatóterem is teljeskörűen üzemel.

 

 

2024 februárjában indult – a raktár feltöltése után – az Energiakapu weboldala is, amely a teljes kínálatot tükrözi az első perctől kezdve. Bár természetesen egyedi kérések teljesítésében is készséggel áll rendelkezésre a cég, az alapkínálatukban minden megtalálható, ami egy napelemes rendszer telepítéséhez szükséges a napelemektől az invertereken át a tartórendszerekig vagy épp villamos biztonsági termékekig.

„Utóbbi kettőben piacvezető, kiemelt ajánlatokkal várjuk a partnereinket” – hívta fel a figyelmet termékeikre Patkó Krisztián.

Fontos, hogy a weboldalra történő belépés regisztrációhoz kötött, amit ellenőrzés után csak olyan vállalkozásoknak adnak meg, amelyek valóban érdekeltek az energetikai iparban, ezzel védik a partnereik érdekeit, hiszen így a végfelhasználók nem ismerhetik meg a nagykereskedelmi árakat.

 

 

Innen látják el Európát

„Cégünket választotta a Sofar Solar inverterek gyártója harmadik hazai disztribúciós partnerének”

– mesélte az ügyvezető, hozzátéve: az Energiakapu Kft. emellett a nemzetközi piacon is elismert két további kínai cég termékeit forgalmazza. A HQ Mount egy 2008-ban alakult gyártó, amely az alumínium és acél napelemes tartórendszerekre specializálódott. A 15.000 négyzetméteres gyártóüzemük kapacitása meghaladja a havi 120 MW mennyiséget, több termékük szabadalommal védett. Külön figyelmet érdemel a lapostetős napelemtelepítéshez, illetve a nagyméretű, földre telepíthető tartórendszerekhez elérhető egyedi tervezési és gyártási lehetőség.

„Ez a széles választék tükröződik az Energiakapu választékában is. A hazai piacon is elismert, könnyen és gyorsan szerelhető, stabil lapostetős rendszer mellett a ferde tetős szerkezetek és a talajcsavaros, földre szerelhető egységek is raktárról elérhetőek” – tudtuk meg az ügyvezetőtől.

 

 

„Cégünk egyik legnagyobb sikere, hogy a villamossági anyagokat gyártó, nemzetközi piacon is évtizedek óta elismert SUNTREE minket választott európai disztribúciós központjának. A jövőben az európai vásárlók az Energiakapu raktárából kapják meg megrendeléseiket” – emelte ki Patkó Krisztián.

Teljeskörűen lefedik a SUNTREE termékek a telepítéshez szükséges anyagokat: a szolárkábelektől a tűzeseti leválasztókon, AC és DC oldali előszerelt elosztódobozokon át a túlfeszültség szabályzókig minden elérhető – kiemelt minőségben, CE és TÜV bizonylatokkal.

 

 

Nagy érdeklődés

Nagy az érdeklődés a potenciális partnerek részéről, hiszen a webáruházra már több mint 200 ügyfél regisztrált. Amint a vállalat vezetője is kiemelte:

„Partnereink kedvelik a gyors, hatékony kiszolgálást, a minőségi termékeket és a piacvezető árakat.”

 

 

A villanyszerelésben érdekelt vállalkozásoknak is érdemes a regisztrációt megtenni, mert a SUNTREE érvéghüvelyei, csőbilincsei, tömszelencéi és kismegszakítói magas minőséget a hazai piac legjobb árait képviselik. A választék pedig folyamatosan bővül.

„Szeretnénk a SUNTREE és HQ Mount termékeket széles körben elterjeszteni a hazai és az európai piacon egyaránt – ismerhettük meg a vállalat hosszútávú terveit Patkó Krisztiántól. „Ennek érdekében további beruházásokat tervez a VEMÉV-SZER Csoport a SUNTREE céggel közösen, amelyeknek része lesz egy új telephely kialakítása is, ahol a raktári és irodai funkciók mellett már gyártói részleg és épülhet.”

 

 

Galéria

Iparági hírekVEMÉV-SZER Kft.Energiakapu Kft.megújuló energianapelemVeszprémvillamosenergia

Hírlevél

Hirdetés