2024.04.18, Csütörtök
Wellness az ön szállójában, otthonában – a teljesség, profizmus igényével
forrás: Wellis Zrt.

Wellness az ön szállójában, otthonában – a teljesség, profizmus igényével

magyarepitok.hu

2018.09.26. 10:55 - Regon

A Wellis Magyarország Zrt. növelni szeretné a vendéglátóhelyek wellness szolgáltatásainak minőségét, s arra törekszik, hogy épített berendezései minél több helyen megjelenjenek. A cég mottója: „Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!”

Hirdetés

Vala Róbert, a Wellis Magyarország Zrt. projektosztályának vezetője a Magyar Építőknek ismertette: úgy tekintenek a wellness centrumokra, illetve az épített wellness berendezésekre, mint a vendéglátó objektumok ékkövére.

„A vendégek itt tudják magukat kipihenni, s igazi relaxációt csak egy kiválóan előre megtervezett, prémium minőségű wellness centrum berendezései képesek nyújtani. Célunk az, hogy megrendelőinknél pontosan ilyen koncepciójú wellness centrumok vagy berendezések kerüljenek általunk kivitelezésre.”

A cég kollégái már a tervezési folyamattól kezdve azon dolgoznak, hogy a legjobban funkcionáló berendezéseket alkossák meg, ami stílusban és esztétikai volumenben is igazodik az objektum színvonalához. „Számunkra az jelent elismerést, amikor a pihenni vágyók dicsérettel illetik a wellness centrumot és felfrissülve távoznak.”

A Wellis egyik kivitelezésekért felelős projektértékesítője, Szomolányi Tamás az utóbbi időben több nagyobb hotel számára értékesített masszázsmedencéket teljes közületi felszereltséggel, például a budapesti belvárosban épülő Hotel Rosslynnak és a szintén budapesti Bástya Wellness Hotelnek.

A cég mottójával – „Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!” – összhangban szeretik az egyedi elképzeléseket, melyek új szakmai kihívások elé állítják a Wellis-t. Vala Róbert továbbá beszámolt arról, hogy a következő őszi-tavaszi szezonban hatalmas volument ölelnek fel kivitelezéseik, mivel ekkor kap nagyobb hangsúlyt többek között az épített egyedi szauna.

KirakatWellis Zrt.

Hírlevél

Hirdetés