2024.04.20, Szombat
Képriport a magyar wellnessről: kastély és prémium apartman
Fotók: Bernát Benjámin / magyarepitok.hu

Képriport a magyar wellnessről: kastély és prémium apartman

magyarepitok.hu

2019.05.30. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

A minőségi alapanyagokból készült és a legmodernebb technikai innovációkkal felszerelt Wellis-gyártmányok a csúcskategóriát képviselik Európa-szerte.

Hirdetés

Újabb kastélyszálló választotta a magyar tervezésű és gyártású Wellis termékeket. A cég alapítása óta, azaz 2003 óta egyre több helyen jelennek meg a Wellis termékei nemcsak országszerte, hanem a kontinens többi országában is.

A képre kattintva galéria nyílik!

Többek között a Budapesttől csupán 50km-re található Fenyőharaszt Katélyszállóban is a cég által biztosított Palermo és Elbrus 230 masszázsmedencék felelnek a vendégek kényelméért. A kristálytiszta vízminőségről a bio vízkezelő szerek és a gondosan megtervezett szűrőberendezések gondoskodnak.

"A munka során kihívást jelentett, hogy a hatalmas terasz, ahova a medencét beszereltük, nem rendelkezett gépházzal" - mondta Szomolányi Tamás projektvezető. "Így a homokszűrő, a vegyszerek és a vegyszertárló is a jakuzzi mellett kapott helyet egy speciális oldalburkolatban" - tette hozzá.

A kastélyszálló csapatépítőkre és esküvőkre is várja vendégeit egy kellemes kikapcsolódásra.

A kastélyszállóban is megtalálható termékeket ide kattintva tekintheti meg.

„Éltető fény” a tihanyi Oliver Luxban

A masszázsmedencék mellett a vásárlók másik közkedvelt Wellis gyártmánya az erőforrásainkat védő, energiatakarékos infraszauna. A villanykörtéhez hasonló gyorsaságú felfűtési idővel rendelkező, szénalapú fűtőszálas szaunák azonnal érezhető meleget adnak. 

A Wellis infraszaunák kizárólag az úgynevezett “távoli infra sugarak” tartományában, 1.5 µ m és 15 µ m között sugároznak. Ezt a tartományt “az éltető fény” - nek is hívják. A távoli infrasugarakat a bőr gyorsabban nyeli el és kellemes, a kandallótűzhöz hasonló hőérzetet nyújt. Mindezek mellett nem bocsát ki káros, magas frekvenciájú elektromágneses és ultraibolya sugarakat sem. A távoli infravörös sugarak közvetlenül a szaunázó testén hatnak, a körülötte levő levegő felmelegítése nélkül.

A tihanyi Oliver Lux minden apartmanjában Wellis infraszauna található, melyekről bővebb információért ide kattintson.

Galéria

KirakatWellis Zrt.innovációTihany

Hírlevél

Hirdetés