2024.04.20, Szombat

Szeptember 28-án, szombaton újabb nagyszabású szabadidős focitornákat rendez a PromoSport Kft. a mátyásföldi Ikarus BSE sportpályán, amely ezúttal két különálló, de mégis egymáshoz kapcsolódó kispályás versengésnek ad otthont.

A dupla eseménnyel kapcsolatban Szalay Gergő, a lebonyolításra vállalkozó cég vezetője adott tájékoztatást. „A közlekedési szektornak, a nemzetgazdaság egyik legfontosabb és leggyorsabban fejlődő ágazatának szereplői, a közlekedési szektorhoz kapcsolódó intézmények és vállalkozások képviselői mérik össze az erejüket a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Infrastruktúra Kupán, amelyet idén is a Swietelsky főtámogatásával rendezhetünk meg."

"Elismerésnek tekinthetjük, hogy a fővédnöki tisztet dr. Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára tölti be, akinek örömmel újságolhattuk a rajt előtt, hogy a kupagyőzelemért 24 csapat indul majd versenyfutásba.

Az előző tornák gyakorlatát követve az Infrastruktúra Kupával párhuzamosan zajlik majd – 15 csapatos, részvételi rekordot döntő mezőnnyel – a NIF Kupa, amelyre a nap fő eseményét támogató vállalatok intézményi »válogatottjai« neveztek be. Ennek az eseménynek Nagy Róbert Attila, a névadó fő támogató NIF vezérigazgatója a fővédnöke” - mondta az ügyvezető.

 

A gyerekeket is számos érdekesség várja

Miközben a focisták a pályán versengenek, családtagjaikra, barátaikra és a munkatársaikra érdekes programok várnak a Családi Nap különféle állomáshelyein. A hagyományos főzőversenyre rekordot döntő húsz csapat nevezett be, s miközben rotyognak majd a bográcsokban a „versenyművek”, a szabadtéri konyhaművészethez élőzenei koncert ad aláfestést. Ezen a szombaton is felállítják az ugrálóvárakat, több gyermeksátor fogja várni a kilátogatókat, meg lehet csodálni a közlekedéstörténet múltját időző retro autóbuszokat, illetve több szimulátort is kipróbálhatnak az érdeklődők.

A szabadidős rendezvény – az ünnepélyes megnyitót követően – reggel kilenc órakor kezdődik.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de előzetes kötelező regisztrációhoz kötött. Az érdeklődő kilátogatókat arra kérjük, hogy részvételi szándékukat az [email protected] e-mail címre küldjék el névvel és a tervezett kísérők számának a feltüntetésével.

 

 

KirakatSwietelsky Magyarország Kft.Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF)Swietelsky Vasúttechnika Kft.ColasA-Híd Zrt.R-Kord Kft.Belfry PE Kft.Ferrobeton Zrt.V-Híd Építő Zrt.StrabagKe-Víz 21 Zrt.Homlok Építő Zrt.Sika Hungária Kft.Dömper Kft.Fehérvill-ám Kft.HE-DOZemplénkő Kft.