2024.03.29, Péntek
Visegrádi lélegzetláncolat - hogy ők is fellélegezhessenek
Fotók: Silvanus Hotel

Visegrádi lélegzetláncolat - hogy ők is fellélegezhessenek

magyarepitok.hu

2020.04.28. 15:29 - Gyöngyösi Klaudia

A visegrádi szállodások összefogtak a most értünk helytállókért.

Hirdetés

A Föld Napján, április 22-én nyolc visegrádi szálloda útjára indította a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület gondozásában a Visegrádi Lélegzetláncolat kampányt.

112 – a mindenki által jól ismert segélyhívó szám

A vonal végén most nyolc visegrádi szálloda, nevezetesen:

  • a Thermal Hotel Visegrád****superior,
  • a Hotel Silvanus Visegrád****,
  • a Hotel Visegrád****,
  • a Royal Club Hotel****superior,
  • a Patak Park Hotel,
  • a Hotel Honti,
  • a Vár Hotel Kastélyszálló és a Butikhotel Visegrád.

 

 

Ők együttesen 112 darab 2 fős, 2 éjszakás pihenésre jogosító utalványt ajánlanak fel a koronavírus-világjárvány idején is az egészségügyben, a gyógyszertárakban és a kereskedelemben helytállók részére, hogy a veszélyhelyzet fáradalmait a járvány levonulása után Visegrádon pihenhessék ki.

Az Egyesület saját Facebook-oldalán, a VisitVisegrád oldalon kommunikálja a kampányt, de a kezdeményezés részleteit weboldalukon a www.visitvisegrad.hu oldalon is ismertetik.

Azt kérik, hogy az olvasók állítsanak jelöltet, javasoljanak egészségügyi, gyógyszertári vagy kereskedelmi dolgozót, aki szerintük megérdemelne egy ilyen pihenést. A jelölést Facebook-üzenetben lehet megtenni 2020. május 20-ig, a pihenést elnyert hősök neveit pedig 2020. május 25-én hirdetik ki.

Emellett egy nyereményjátékkal is kedveskednek azoknak, akik kedvelik a VisitVisegrád Facebook-oldalt és a kampányt megosztják ismerőseikkel, hogy felhívásuk ezáltal még többekhez juthasson el.

A kampány lezártát követően közöttük kerül kisorsolásra az a 8 darab, 2 fős, 2 éjszakás utalvány, melyet szintén a 8 visegrádi szálloda ajánlott fel.

 

KirakatHotel SilvanusVisegrádegészségügykoronavírusvisegrádi hotelek

Hírlevél

Hirdetés