2024.03.28, Csütörtök
A kézi- és kosárlabda utánpótlást erősítik Balatonfüred iskoláiban

A kézi- és kosárlabda utánpótlást erősítik Balatonfüred iskoláiban

kozbeszerzes.hu

2016.08.22. 12:20 - Antal Zsófia

Az Eötvös Iskola kézilabdacsarnokkal, míg a Radnóti kosárlabdacsarnokkal bővül. A balatoni beruházások összértéke meghaladja a 750 millió forintot.

Hirdetés

A Balatonfüred Kézilabda Sportjáért Közhasznú Alapítvány megrendelésében csaknem 2000 négyzetméter alapterületű kézilabdacsarnokkal bővül a balatonfüredi Eötvös Loránd Általános Iskola. A nyertes ajánlatot a VEMÉVSZER Építő- és Szerelőipari Kft. valamint a KIVSZER Építőipari Kivitelező és Szervező Kft. konzorciuma tette 438 millió forint értékben. Mindkét cég székhelye Veszprémben található.

A Magyar Kézilabda Szövetség a Noszlopy Gáspár utcában megvalósuló projekt anyagi támogatását tavaly novemberben hagyta jóvá. A Közbeszerzési Értesítő szerint az építkezés az iskola területén lévő műhelyépület elbontásával kezdődik, a tervezett kézilabda csarnok pedig a meglévő iskolaépület bővítménye lesz, téglalap alakú, részben emeletes épület, lapostetővel.

A Balatonfüred.hu holnapon tavaly decemberben megjelent információk szerint a társasági adók bevételéből finanszírozzák a Radnóti Miklós Általános Iskola kosárlabdacsarnokkal történő bővítését. A közbeszerzést a Balatonfüred Város Sportjáért Közhasznú Alapítvány intézte, a nyertes ajánlatot idén augusztusban szintén a VEMÉVSZER-KIVSZER konzorcium tette. 315 millió forintból végzik el az 1585 négyzetméteres tornacsarnok építését, az építkezés itt szintén a meglévő épületszárny egy részének elbontásával kezdődik majd.

Mi épül?sportberuházásoksportcsarnokBalatonfüredúj iskolaépület

Hírlevél

Hirdetés