2021.04.13, Kedd

A Fertődi Építővel közösen, több mint 4 milliárd forintból építik a somogyi megyeszékhely új, 9 ezer négyzetméteres, multifunkciós sportlétesítményét.

Hirdetés

A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. közös ajánlatukkal elnyerték az új kaposvári multifunkcionális sportcsarnok kivitelezési munkálatainak teljes körű elvégzését. A nettó 4,4 milliárd forint értékű munkában két alvállalkozó, az Arker Stúdió Építészeti és Kereskedelmi Kft., valamint a Zala-Elektro Kft. is a segítségükre lesz. A Kaposvár önkormányzata által kiírt közbeszerzési felhívásra ajánlatot tett még a West Hungária Bau Kft. is, ám a feladatot nem nyerte el.

A sportcsarnok látványterve (kép: bb1.hu)

A kivitelezés előkészítési feladatait is a ZÁÉV és a Fertődi Építő végzik, ők készíttetik el a beruházás megvalósításához szükséges összes engedélyezési és kiviteli tervdokumentációt, valamint beszerzik az engedélyeket.

Kaposvár Arany János utcában épülő sportcsarnoka 9150 négyzetméter alapterületű, 3 szintes, megközelítőleg 2600 fős lelátóval és parkolóval rendelkező létesítmény lesz. 1950 négyzetméteres küzdőtere HD minőségű TV közvetítésre alkalmas megvilágítást kap majd.

ZÁÉV Építőipari Zrt.Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt.Aktuálisépítőipari cégeksportberuházásoksportcsarnokKaposvár

Hírlevél

Hirdetés

Hirdetés