2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Jövőre is folytatja üzleteinek felújítását a Spar
maps.google.com

Jövőre is folytatja üzleteinek felújítását a Spar

MTI

2016.12.20. 10:46 - Antal Zsófia

Két ütemben, több mint egymilliárd forintos beruházással korszerűsítik a zalaegerszegi Interspar áruházat, ahol a teljes gépészeti felújításon kívül éttermet is kialakítanak.

Hirdetés

A zalai megyeszékhelyen 17 évvel ezelőtt megnyitott, 93 dolgozót foglalkoztató hipermarketet 1,049 milliárd forintos beruházás keretében modernizálják a megnövekedett vásárlói igények kielégítése érdekében - tájékoztatott Maczelka Márk, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője hétfőn.

A komplex felújítás központi elemeként egy frissen készült meleg ételeket és italokat kínáló Spar toGo éttermet is kialakítanak az áruházon belül, ez utóbbi munkálatai már november közepén megkezdődtek.

A felújítás második üteme január első munkanapjától áprilisig tart, ez idő alatt az áruház zárva lesz. A 8773 négyzetméteres alapterületű, azon belül 4230 négyzetméteres eladóterű hipermarketben a raktár felújítása már szintén elkezdődött, itt új hűtőkamrákat építenek be, kicserélik a padlóburkolatot és a falakat tisztasági festéssel fertőtlenítik.

Az idén 25 éves Spar Magyarország hálózatában ebben az évben 26 áruház újult meg és 4 új nyitotta meg kapuit, a beruházások összértéke elérte a 23 milliárd forintot.

Mi épül?épületfelújításZalaegerszegépületgépészet

Hírlevél

Hirdetés