2024.03.29, Péntek
Hétszáz lakás építésébe kezdett az irodafejlesztéseiről ismert Wing
portfolio.hu

Hétszáz lakás építésébe kezdett az irodafejlesztéseiről ismert Wing

portfolio.hu

2017.12.20. 09:00 - Antal Zsófia

Az Angyalföldön létrejövő Kassák Residence otthonaiban okostelefonos applikációval távolról is vezérelhetőek lesznek a gépészeti rendszerek.

Hirdetés

A modern városi életformát választó fiatalokat célozza meg első lakóingatlan-fejlesztésével a Wing Zrt.: a XIII. kerület szívében megvalósuló Kassák Residence egy okosotthonokat kínáló lakópark lesz. A projekt a LIVING esernyőmárka alatt indul el a Váci út - Dózsa György út közelében, több mint 2 hektáros, négy utca által határolt telken (Kassák-Klapka-Angyalföldi-Apály) - számol be a portfolio.hu.

A mintegy 700 lakásos projektben összesen hat darab, három-, hat- és nyolcemeletes tömb épül majd fel. Az Angyalföldi út melletti telekrészen az első ütemében két épületben összesen 230 lakás építése kezdődik meg 2018 első felében. A lakások nyilvános előértékesítése 2018. január 2-án indul.

A lakások alapterülete 30-130 négyzetméter között lesz, a stúdiólakásoktól kezdve a többszobás apartmanokig. A legnagyobb számban 50 négyzetméter körüli lakások közül lehet választani. A Kassák Residence-ben energiahatékony lakások valósulnak meg, illetve a gépészeti rendszerek vezérlését a lakó távollétében, mobilon keresztül is intézheti okosotthon applikáció segítségével. A parkolóban minden parkolóhelyhez kialakítható elektromos autótöltő is.

 

Húsz év ingatlanfejlesztés után ez az első lakóingatlan projekt

„Folyamatosan keressük a hazai ingatlanpiac különböző területein az új üzleti és fejlesztési lehetőségeket, így a húszéves ingatlanfejlesztési szakértelmünket immáron a lakóingatlan-fejlesztés területén is szeretnénk kamatoztatni" - mondta a fejlesztéssel kapcsolatban Noah Steinberg, a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója.

„A terület tartogat még fejlődési potenciált, a jövőben várhatóan nagyobb figyelmet fog kapni. Így az itt vásárolt ingatlanok értékállósága mellett az értéknövekedésük is valószínűsíthető" - emelte ki Martin János, a Wing Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

Mi épül?lakásépítésWing Zrt.Angyalföld

Hírlevél

Hirdetés