2024.04.25, Csütörtök
Így épül fel a kisvárdai tanuszoda
kisvarda.hu

Így épül fel a kisvárdai tanuszoda

magyarepitok.hu, kisvarda.hu

2018.06.08. 09:50 - Szabó Ákos

Két medence is lesz a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város új oktatási létesítményében.

Hirdetés

Tanuszodát kap Kisvárda, nemrég el is kezdődtek a munkálatok az építkezésen – derül ki a város honlapja és a közbeszerzés által közölt adatokból. A több mint 1300 négyzetméter alapterületű épületet a nyíregyházi központú NYF-BAU Kft. alakítja ki egy 520 millió forintos projektben.

A projekt a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program II. ütemében valósul meg, a kivitelezésre a nyertes NYF-BAU Kft.-n kívül ajánlatot nyújtott még be a KE-VÍZ 21 Zrt. és Debreceni Mélyépítő Holding Kft. konzorciuma, a MOR-EX Kft., valamint a Nyírépszer Hungária Kft. is.

 

Egy év alatt épül fel az uszoda

Az új uszodában egy 25x15 méteres és egy 10x6 méteres medence lesz, továbbá az épületben öltözőket és egyéb kiegészítő helyiségeket is átadnak. Emellett kialakítják az intézmény közműcsatlakozásait és környezetrendezési munkálatokat is végeznek.

A létesítmény elsősorban a város diákjai szervezett úszásoktatására épül, a tervezett tanuló kapacitás 80 fő lesz – mondta el korábban Leleszi Tibor polgármester. A beruházás várhatóan egy év alatt készül el.

Mi épül?építőipari cégekKisvárdauszodaépítésoktatási beruházásNYF-BAU Kft.

Hírlevél

Hirdetés