2024.04.20, Szombat
Már a bokrétánál tart az Axiál építőipari beruházása
Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Már a bokrétánál tart az Axiál építőipari beruházása

magyarepitok.hu

2019.07.24. 15:34 - Almási Krisztina

A sárvári helyszín segítségével hatékonyabban tudják majd kiszolgálni a partnereiket, akiknek jelentős része ebből a régióból érkezik.

Hirdetés

Elérte legmagasabb pontját az Axiál Kft. új telephelyének épülete Sárváron, melyet a Merkbau Kft. valósít meg. A mezőgazdasági és építőipari gépek kereskedelmével, illetve szervizelésével foglalkozó vállalat beruházásában összesen 1400 négyzetméternyi épület fog elkészülni.

Az épület alapkövét áprilisban rakták le, a mai bokrétaünnepségen Harsányi Zsolt, az Axiál ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a mezőgazdasági termelők egyre inkább a munkafolyamatok gyors befejezésére törekednek, ehhez pedig szükséges a saját géppark fejlesztése.

A cég szervizkapacitása 700 négyzetméterrel fog bővülni, a műhelyben egyszerre négy kombájnt és négy 250 lóerős traktort tudnak majd javítani. A műhely és a kétszintes fejépület mellett egy raktár is létrejön majd a Merkbau munkájának köszönhetően.

 

A képre kattintva galéria nyílik!

Knáb János, a Merkbau ügyvezetője és műszaki igazgatója a rendezvényen elmondta, hogy a kivitelezés az ütemterv szerint halad. Kiemelte azt is, hogy egy építmény mindig a megrendelő, a tervező és a kivitelező közös munkája, ami ebben az esetben különösen gördülékenyen működik.

Az Axiál sárvári telephelye már a hetedik olyan projekt, melynél a Merkbau Kft.-t kérték fel kivitelezőnek.

Galéria

Mi épül?SárvárMerkbau Építőipari és Kereskedelmi Zrt.csarnoképítés

Hírlevél

Hirdetés