2024.03.19, Kedd
Újabb épülettel gazdagodik a dél-budai irodanegyed
Illusztráció / Atenor - Váci Greens irodaház

Újabb épülettel gazdagodik a dél-budai irodanegyed

2019.07.22. 16:39 - Gyöngyösi Klaudia

Az irodaház környezettudatos megoldásokkal, belső kerttel és teraszokkal épül fel.

Hirdetés

Irodaházat épít a Hengermalom út 18-as szám alatti telken az Atenor.  A telek Dél-Budán helyezkedik el a BudaPart és az Infoparkban közelében, amely a város egyik legkedveltebb része, könnyű megközelíthetősége és hatalmas zöld területei miatt. A helyszín közel van az M1-es és M7-es autópályákhoz is. Ezzel a beruházással a dél-budai alpiac folyamatoson fejlődik és növekszik. A cég a helyszínen egy 15.000 négyzetméteres, „A+” kategóriás irodaépületet fog megvalósítani.

Az irodaház a cég stratégiája szerint:

  • környezettudatos megoldásokkal,
  • mélygarázzsal,
  • belső kerttel,
  • és teraszokkal fog létrejönni.

A pestiek és a budaiak számára is könnyen megközelíthető lesz a létesítmény

Ezzel a tranzakcióval a vállalat magyarországi portfóliója 232.000 m2-re nőtt, amely már 4 irodafejlesztési projektet foglal magában. Ez a fejlesztés beleillik az Atenor nemzetközi stratégiájába, melynek célja az építészetileg és környezetileg is egyaránt támogatni a projekteket számos európai nagyvárosban.

A telek 400 méterre található az Újbuda Center Bevásárló Központtól és 700 méterre a Duna-parttól, továbbá könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Köszönhetően a Rákóczi híd közelségének, a belváros és Pest déli kerületei is gyorsan és könnyedén elérhetőek.

Mi épül?Budapestirodairodaházkörnyezetvédelmi beruházás

Hírlevél

Hirdetés